Sacoșa cu prospături #124

Eterogen-nostalgico-romantică sacoșa de zici că am fost la aprozar, librărie și casa de pariuri. Dacă pe acolo am avut treabă ;P !?

Screen Shot 2019-11-14 at 9.25.03 AM

 

Jack of all TradesNumitor comun   Extras de pe primul lor album ce va fi lansat în Quantic pe 4 decembrie, Extrovertit Selectiv. O piesă despre căutări, poate ale lor? Rock alternativ cu un ușor sound de VdV de acum 10 ani. Hai că-și văd visul cu ochii. Big up, boyz!

Pragu’ de Sus  – Poate nu mai știi   Folk -rock romantic din Banat. Pe valul de emoție al plecării lui Leo Iorga am dat de piesa asta. Are din atmosfera Compactului cu el. Pentru iubitorii de gen vedeți că au ceva cântări perioada asta.

OsimetricWonderland  Prima piesă din cariera solo a lui Andrei Spătaru/ Oase de la First Division. Un metal melodic instrumental bine realizat, de ascultat pe la apus așa. Dar neapărat dați un view pe ytube că-i trebuie cât mai multe la un concurs ;). Hai, play!

Sex Pula Pistol –  Insula iubirii  Toate pânzele jos! Explorarea muzicală a băieților ăștia de-o ard incognito, singura trupă din viitor, continuă. De data asta un latin blues rock așa de dansat beat pe plajă cu un cuba în mână. Dezbrăcat, desigur ;).

Via Dacă – Dincolo de zori    Molipsitoare linia de bass la piesa asta. Mărește senzația de incantație. Un rock-folk cu rădăcini în folclor cu mici pasaje psihedelice. Videoclipul mă duce în cărțile de basme ale copilăriei, într-o călătorie fantastică, pe un cal care poate alerga pe stele, care are grijă de tine și te aduce înapoi în siguranță.

FuckOff | Clip din serialul PROFU de pe PROTV  – Mariola varianta punk .  V-o las că poate nu vă uitați la film și e păcat să se piardă interpretarea asta. Recunoașteți punkerii 🙂 ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s