Sacoșa cu prospături #127

Prima pe decembrie! Sacoșa, dragilor. La ce vă gândeați :P?

bonus

RockabellaSteagul alb feat Doru Trăscău Ce dialog vocal în piesa asta!! Pretextul? Reproșul timpului trecut degeaba peste o relație. Câți n-am fost pe acolo!? Un alternativ dramatic care crește treptat cu Teodora ba mângâind cuvintele ba strigându-și frustrarea, totul subliniat de un cor în backing demențial. Finalul aparține vocii lui Doru care livrează concluzia. Dureroasă. De remarcat puterea videoclipului în susținerea ideii. Dans contemporan, cu ea și el, alb și negru, ca alter ego-uri mânate de tensiune și orgolii.

NoruNegruUnde stai? Rar, da’ bine. Ăsta pare să fie motto-ul trupei. Abia al doilea single cu clip de pe albumul Contrainfinit lansat acum 2 ani. Într-o lume în care totul se întâmplă pe repede înainte ei o ard melc style. Dar știți ceva? Ăsta e și vibe-ul pieselor, deci sunt perfect aliniați în simțire și gândire. La fel și clipul, o călătorie-abandon de niciunde spre nicăieri.

RoadkillSodaSatan Al doilea extras cu clip de pe viitorul, sperăm cât de curând, album. Nu vă așteptați la o piesă care să vă rupă capu’ ci mai degrabă mințile 😉

A-C LeonteRemember O altă piesă ieșită în urma sesiunii de creație pe care A-C Leonte, Denis Bolborea și echipa au avut-o rezultând proiectul muzical I Am You. V-am mai dat și PRAY acum ceva timp. Nu vreau să încadrez la vreun stil, vreau doar să dansez ;).

SPAM Fie ca Anti-colindul de care aveam nevoie ca antidot la All I want for xmas is you sau Last xmas. Dacă aveți cumparături de făcut puneți-vă melodia asta în căști și măcar o să vă distrați realizând futilitatea din jurul vostru. Fie ca ce-am zis să vă ajute :D.

The Sonic TasteMe myself and I Boss, are roachenrol, voce răgusită cum trebe, aș dansa pe ea pe la 2 noaptea de numa, dar n-aș rămâne cu ea în cap. U can do better ;)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s