Sacoșa cu prospături #129

Am fost la shopping la RockMall 🤘. Am luat câte ceva să pun sub brad 😎.

Screen Shot 2019-12-13 at 11.42.37 AM

 

Breathelast.Furtuna    Atenție, rechini pe furtuna de pe Marea Ascunsă 😉! Știți că e al doilea single de pe viitorul LP, nu? Se continuă linia de pe Fuga cu un sound puțin schimbat, dar încă nu m-am prins exact ce și cum. Poate mă dumiresc la următoarele piese.  Sau poate nu 😆. Oricum, ne-au dat și clip să amplifice furtuna din ei, din noi…

Bucăți, rupte din noi! / Vor rămâne in urmă/Aruncate înapoi!/ Să scăpăm de furtuna ./ /…ruptă din noi!

Between Life and Death“R.I.P” (feat. Gombi from On the Valley)   Metalcore/Djent de la Focșani, un proiect one-man band & friends. E potențial acolo 🤘.

DenormOceans (live in the Greenhouse)   Altă trupă în premieră la sacoșă, altă trupă de peste Prut care mi-a atras atenția. Un indie synth/electro cu o voce spre DM. Mi-au plăcut la prima ascultare și mă mir că nu trec mai des prin România. Ar merita♥️♥️♥️ !!

 

Baby ElvisEmily (Funeral)   Mai brit de atât nu se poate 😛! Un garage mai lent la început, care o dă în pop-punk, in memoriam Emily Dickinson . Un alt single de pe recent lansatul lor EP, Read It In A Pamphlet. Bine formația️  ️🥁!

 

Unity of OppositesSmiling Slave  Prima trupă din Arad care intră la sacoșă. Chiar, ce s-o mai întâmpla cu scena de acolo? Noroc cu Implant Pentru Refuz care i-au invitat în deschiderea concertelor de lansare SubRadar, așa am auzit și eu de ei. Au vreo 5 ani de activitate, iar ultimul pare destul de aactiv în care au scos 3 din cele 4 videoclipuri ale lor. Pe cel mai recent îl aveți mai jos. Un aproape progresiv, destul de melodic, uneori parcă aud Grimus, alteori Twenty Seconds to Mars, deci fiecare aude ce vrea :). Un videoclip neașteptat de interesant, fără o poveste, dar cu multe inovații.  Pot fi văzuți pe 13 decembrie în Quantic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s