Sacoșa cu prospături #132

D’ya miss me? I’m baaack 😈😇😎!

Screen Shot 2020-01-09 at 2.20.46 PM

MarinDrumul tău   Actorul Marin Grigore are și o latură mai puțin cunoscută, încă, și asta bănuiesc pentru că n-are destul timp să și-o promoveze. E destul de prolific, îi găsiți destăinuirile muzicale de câteva ori pe săptămână pe contul lui de soundcloud, iar din când în când pe youtube. Cum e cazul și de data asta. O piesă de filon electronic, dar cu layere de funk, beat, o chitară electrică și vocea lui cu niște versuri pe flow. Poate o iei pe drumul ăsta, Marin, oricât ți s-ar părea de abrupt 😉.

 

Șuie PaparudeÎmi vine să cânt   ȘUIE GOES GALACTIC!!  Da, băăăi! Îmi vine să cânt! Să mă scuzați, da’ e una din cele mai bune piese ale lor. Parol! Un electro dansant, de luat la drum, cu synthuri old school și mixu’ de voci Dobrică & Bean. Clipul e fantastic și el. M-am uitat de vreo câteva ori la desprinderea mașinii lu’ Dobrică și parcă-mi retrăiam visurile. Și imaginea de final cu zeii printre nori merită aplauze. Pentru licența artistică accept și că Prunariu a ajuns pe Lună.

 

ScandalThis is London ft Carlos Foamer     London’s Punk Hymn, yeah🤘! Are de toate primul single scos de punkerii cu origini băcăuane pe 2020. Punk-street version-, rămâne agățat de ureche, cultură punk de metropolă. Are potențial de hit. Cu o nouă formulă, Gabi fiind înlocuit de Brendan la voce, se pregătesc de un an plin și ceva turneu . Pe piesa asta apare și Carlos de la The Foamers. Bine, băieții 👌🤘!!

 

Green Shepherd Mycelium    Ciobanii verzi au un stoner pe ciuperci, cu tente psihedelice și versuri parcă alimentate de urcușul agripinei din La vulturi. Hai că suntem cu ochii și urechile la voi pe douăzecidouăzeci 😜. P.S: De ce e clipul urcat în Kid mode pe ytube?

 

Domnul Dani ft Alex NagyThe Man who Sold the World   Doi actori se înfrățiră, mări, și ne dăruiră un cover după David Bowie. Chiar zilele astea când se împlinesc ani de la nașterea și mooartea lui. Sensibilitatea mea pentru piesă, ajunsă la urechea mea pe filiera Nirvana, mă face să fiu atent la proiectul ăsta. Și să îmi exprim părerea că există artă și în cover dacă te pricepi 😉.

 

Pe curând!

Screen Shot 2020-01-09 at 2.20.46 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s