Sacoșa cu prospături #136

Totul fresh, totul ready to listen 😉

Screen Shot 2020-01-29 at 3.25.03 PM

 

Kings Are OverratedDream     Cea de-a treia trupă din tripleta mea de pariuri pe 2020 este acest nou proiect din Timișoara – format pe la sfârșit de 2018 – avându-l la voce pe vocalistul de la  The Case aka Alfred Ciprian Paroș și la restul chestiilor pe fratele Cristian Paroș și Vlad Rădoi. Veniți din zone și interese muzicale diferite și-au găsit terenul comun pe maidanul synth-popului și new wave-ului și se tot joacă pe el. Recent afiliați la Swanboy Music și cu, deja, opt singleuri probabil va fi anul în care vor lansa album și în care vă veți întâlni cu ei pe la multe festivaluri. Mergeți și-mi mulțumiți după 😉

om la lunăLiniștea     Na, că a ieșit și primul videoclip al trupei ăsteia! Ca să vezi ce ciudat … Nu, nu e piesă liniștită și nici despre liniște. E despre neliniști și zbateri și război cu lumea, cu tine, în căutarea acelei liniști, aia care face gândurile să tacă astfel încât să te auzi naibii și pe tine. Liniștea e o piesă care cu siguranță rezonează cu cei ca mine, care și-au luat șuturi și neliniște destulă de la viață. D-aia mi se pare o super-piesă, cea mai bună piesă lansată până acum pe 2020 în opinia mea. Și clipul are partea lui de în transmiterea mesajului. Avem o colecție de imagini-stări făcute să te mute dintr-o stare în alta, să fii cât mai nelinișit, cât mai dornic de … liniște ♥️♥️♥️

 

NEON feat. BlaakeEmotions   Doar al patrulea single al duo-ului de electronică din București, într-o colaborare de data asta cu Blaake care își aduce bine vocea de soul pop peste beaturile de house și techno ale băieților. Se pune ușor-ușor de-un album 😉.

 

Sky Swallows ChallengerSevered Senses     New entry la sacoșă cu post-rock din Cluj, un oraș care stă bine pe felia asta. Găsim și elemente din progressive și ceva psihedelic, dar miezu’ e post-rock. Deși au mai mult de 10 ani de când au apărut și două albume la activ eu de abia acum dau cu urechea de ei. Mai bine mai târziu…  N-au mai trecut din 2017 prin București, poate anu’ ăsta să ne mai viziteze.

 

Anita RamonaOpen Sky     Am mai descoperit o timișoreancă din familia electronică de acolo. Aflată doar la al treilea single de când și-a luat curajul să exploreze și zona asta artistică după experiențe în fashion & foto. Bine că a făcut-o, zic, pentru că nu sună rău deloc popul ei electronic cu vocea zen. Timișoara rules pe zona asta 😉.

 

Flat Sky SocietyFlat Sky     Primită pe adresa redacției din neantul undergroundului. Trasă cu telefonul în subsolul unui teatru și ulterior “frezată” într-un cămin zgomotos de capitală, așa s-a prezentat. Se simte că nu e cea mai lucrată piesă, dar ideea e că au de unde să taie, să combine, să adauge ca să iasă bine. Simt ceva tristețe de pe la cuibul din Piatra 😉.

Pe sacoșa viitoare 😉!!

Screen Shot 2020-01-29 at 3.25.03 PM

One thought on “Sacoșa cu prospături #136

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s