Sacoșa cu prospături #138

S-a dus Valetinu’. Acum poate aveți chef de sacoșă 😂😂😂

antiVal

GramofoneStay alive E ză shit piesa asta! Știti de ce? Pentru că-mi fură mintea și mi-o trece prin tot felul de piese crezând că, gata, am prins sursa de inspiratie, dar n-o pot prinde. Nina Simone, Beatles, Hooverphonic, Gramofone 😜. De fapt inspirația lor vine din burta bestiei.

NarkomaHappy Ohohohooo! După ‘jdemii de ani vine vestea că Narkoma is in the house… again. S-a mai schimbat soundul, dar piesa sună bine și știu sigur că la primul live din 2020 va fi full 🤘🤘🤘.

Implant Pentru Refuz feat. ROBINPeste ceas Manifestul anti-lăcomie, anti-consumerism de pe SubRADAR-ul timișorenilor, albumul proaspăt lansat în decembrie și plin de colaborări una si una. Ca să ne intre mai bine-n în urechi mesajul, Vita e acompaniat de Robinul din RATB, căruia i se potrivesc de minune versurile. Clipul accentuează mesajul piesei alăturând imagini contrastante între frumuseți naturale și urâțenia pe care omul o plantează în mijlocul naturii în goana lui după mai mult.

CardinalZinedine Zizou Zidane | Diud where’s my tune Fain proiectul celor de la Diud. Vi-l recomand. Dați like & follow la pagina lor și vedeți ce bunătăți se scurg pe acolo. Acum avem garage rockul drăcesc ca driblingul lui Zizou de la constănțenii ce se denumesc Cardinal si pe care-i consider una dintre cele mai promițătoare trupe de gen de la noi, capabilă deja să iasă și pe alte meleaguri. Go, boyzzz 🤘!

Phunk BLove4disShit Prima oară la sacoșă, dar nu știu de ce mi-a scăpat pănă acum. Rap alternativ cu niște rime surprinzător-șugubețe și un flow lejer și mucalit, fun pe alocuri dacă prinzi “sensele”. Hai că dau love acum, love4disShit ♥️.

Colonist pe LunăPânzele albe de la capătul lumii Încă o trupă de constănțeni, dar mai pe alternativ melodic de data asta. Uneori mă duc spre Travka. Acum, o piesă pentru momentele alea de răscruce din viață când te întrebi pe ce drum s-o iei.

Elven Bird feat. MoonteaTime will end all sorrow ( Mark Knopfler cover) Vă las ușor la final pe interpretarea asta din miez de iarnă a piesei lui Knopfler. Ninsoare, banjo și duetul vocilor potrivite. Atât.

Hai cu Dragobetele 😈😂!!

antiVal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s