Sacoșa cu prospături #140

Am băgat filozofie, revoltă, sensibilitate și metafore în aceeași sacoșă. Oare ce-a ieșit 😉?

metaphors

Oigăn+George GâdeiFilozofie    Domnul diriginte Eugen Nuțescu poreclit de școlari Oigăn începe să ne prezinte oraru’ pe anul ăsta, o oră/piesă pe lună. Prima oră avem Filozofia cu profu’  George Gâdei. “Uraaa!”, strigă elevii în cor! Ce mișto ești dirigu’ că ni l-ai adus înapoi pe George. Dar stai! Care-i tema de azi? Toți stau în bănci. Unii nu înțeleg, alții se sperie, câțiva plâng. Prideți metafora voi. Dacă așa începe prima zi de școală, n-o să chiulesc deloc. Și de abia aștept serbarea 😄!!

Breathelast.Revolta      Mamă, cum se leagă de piesa de dinainte! Trupa asta se încăpățânează să ne deschidă ochii, urechile și sufletul. După ce am ieșit de la ora de filozofie am înțeles că viața îți e cum ți-o faci, iar dacă nu faci tu nimic ți-o fură alții. Ai înțeles? Băăăi! Ai înțeles pe bune, pe dinăuntru? Atunci ești gata de revolta adevărată. Aia din NOIII! O piesă care merge direct la playlistul Music with a meaning 🤘🤘🤘!

Unflicted Regele Nimănui   Și pentru că nu toți rezistăm analizei interioare, iar revolta uneori ne sperie atunci refugiul narcotic și demonii discreți pun stăpânire pe noi. Ai prins metafora din ultima piesa lansată de Unflicted? Ia, mai ascultă o dată cu atenție. Te ajută și clipul.  Îmi place cum sună, le stă bine și mai agresivi. 🤘

 

Váthos Hold my breath  Versiunea post black metal a revoltei e adusa de Váthos cu încă un single de pe albumul Underwater ce va fi lansat în aprilie în Quantic.

 

 

Underwaves Prayers   Ajută și rugăciunile la a te căuta și, mai ales, înainte de revoltă.

Through all the flames that I endured

Would you believe my soul is cured?

Da’ dacă tot v-ati hotărât la asta ia băgați în căști, proaspăt din Brasov, nu-metal melodic.

PS: Unde ați găsit atâta zăpadă anu’ ăsta!? 😅

 

Alexu and The Voices InsideÉnouement (Fix it)   După ce v-ați răscolit în căutarea de voi  poate aveți nevoie de un pansament. Ca aripa albinei din Harap Alb e piesa asta. Ia-o cu tine voinicule și, când ți-o fi mai greu, ascult-o și-ti va face bine 😉. Așa de fragilă și totuși te poate susține pe tine și toate ale tale. Pare să fi funcționat cu Alexu care nu mai are frica să-și poarte sensibilitatea la vedere. Vezi clipul și,  pentru continuarea terapiei, recomand lansarea albumului The Struggle of Living Pure at Heart din 29 martie din Expirat. I’ll be there 🙂!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s