Ah, ce tobă!

aetoba 1

by Watzzy

Scuze pentru întârziere, dar au fost multe și au trecut. În orice caz, mă întorc pe data de 14 februarie. Probabil ocupați de aerul de dragoste și iubire ce înconjoară data, oamenii din Brașov au trecut ușor cu vederea ce se întâmpla la Visssual. Din păcate prea puțină lume s-a adunat la acest concert, dar cei care au ajuns să vadă cum se combină sampling-ul cu tobe și chitară au avut parte de un concert echivalent cu o călătorie prin vise, spațiu și sentimente. Spectacolul a avut trei părți. În prima parte Moduler a prezentat Live Experience 3000, o sesiune de live sampling și mixing în care a încăput și un Rhodes Piano cu care a reușit să anime spiritele celor prezenți. Muzică electronică și multe sunete experimentale.

A urmat Acetobă. Un concert foarte fain în care am avut parte de “un experiment în creație, influențat de stări nedefinite lăsate de spațiile în uitare din mintea umană”(n.b. descriere luata de pe pagina de Fb a artistului). Exact asta a fost. Sunete spațiale, synth-uri peste synth-uri și tobe. Multe tobe. Un sound care te inducea în transă instant. Cântat cu mult feeling și cu un joc de lumini pe același film, concertul a fost unul care m-a ținut într-o mișcare constantă, lentă și meditativă. Radu Pieloiu– drummer la Subcarpați, împreună cu Ana Pieloiu la chitară și FX și Lucian Naste la synth și FX au reușit să își combine inspirația muzicală creând o atmosferă spațială plină de energie întreruptă din când în când de fill-urile de tobă.

La final am avut parte de un after party cu Doctorul Sinteză: mixing, sampling și synth live. Muzică electronică preparată live cu visual-uri pe măsură. Atmosferă faină, energie blană.

Ideea este, că acest eveniment a fost foarte fain din punct de vedere muzical și îmi doresc să mai avem parte! Data viitoare cu mai mult public, sper….

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s