Sacoșa cu prospături #141

Sacoșa merge înainte și pe carantină 😎

quarantine

 

CRIZE x Chimie X AntipoemFără Frică    Băi, antagonizantă piesa asta  dacă n-o primești în context. Si pe plan muzical și pe lyrics. Dacă o iei superficial zici că e iar o piesă făcută s-o ardă bagabont ieftin, dar nu-i stilu’ lui Chimie să stea deoparte când e să tragă semnalu’ de alarmă când e vorba de droguri, deci mai ascultați o dată 😉. Melodic vorbind e un clash între rap și metal care în anii 2000 era o raritate, iar fanii celor două stiluri îsi cam rupeau capetele pe la noi. Dar vremurile s-au schimbat și fusionul e pe val. Mie îmi place cum sună. Nu știu cine e Antipoem, dar bănuiesc că este vocea tandem a lu’ Shole pe refren și sună bine contrastul vocilor lor.

 

ex:haleBreathe  Trei fete din Cluj aduc indie post-rock în sacoșă. Primul lor single, Breathe, sună surprinzător de bine. Le puteți vedea în Expirat pe 11 martie în deschidere la om la lună. Dacă mai sunt bilete 😉.

 

The Sonic TasteHate     Ia cum intră-n piesă băieții ăștia 🤘! De data asta miroase mai mult a grunge decât de obicei, dar țeava de rock’n’roll e la debit maxim. La bass Liviu Popescu. O piesă de alungat coronavirusu’ !!

 

RoadkillSodaWake up  Ramânem pe filonul de rock’n’roll with a twist of stoner. Big up pentru riffs, de vocal nu mai zic 😉. M-a prins videoclipul pentru că are ceva din anii de glorie MTV, anii ăia în care se cânta si rock pe acolo. Apoi am văzut că și-au băgat George Mieluș și Dhope talentele prin el 👌.

 

Suburbia 11King of the Dance   BalkanSka! Gata, m-am hotărât  😄, asta cântă sibienii de la Suburbia 11. O ciorbă de ska, reggae, balcanic feel servită à la Gogol Bordello în timp ce te uiți la un film de-al lui Kusturica. Tocmai ce m-au transpirat la un concert în Bucucrești și le-am zis că mi-a plăcut piesa asta care te poartă prin toată lumea cu acordeonu’ lu’ Sanyi în ureche. Transpirație și dans mare și în clip văd unde pe lângă trupeți am recunoscut pe Bogdan Sărățean cu fetele lui, pe Corina Oltean și pe Giusseppe 😄. Salutări tuturor!!

 

Elven BirdSlow down the time   Una dintre cele mai originale declarații de dragoste pe care am auzit-o în versuri … I’m working to slow down the time / Now that I’ve found you … Daniel, ești un norocos 😉. Al doilea lyric video de pe The Japanese Tree, albumul ce se va lansa sper anul ăsta și pe care-l aștept de numa’ 😊.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s