Sacoșa cu prospături #147

Aprilie. Am fost cu listă la cumpărături. Am luat rock, electro, nu-jazz, reggaeton, post-rock, new-soul, dnb. Am uitat ceva😜 ?

april

 

Traum The coolest man    Prima piesa de care am dat cu urechea din proiectul ăsta, de pe al patrulea lor album de studio Fuck Democracy, I’m In Love. Un rock pur sânge în care avem ocazia să auzim vocea rechinului Mihai și să ne aducem aminte de unul din cei mai mari baschetabaliști din NBA, Larry Bird. Albumul e disponibil aici și citez din ei “Ca reminder, trupele locale independente (adică mici și necunoscute, multe dintre ele, ca și noi) trăiesc, compun și respiră muzica doar în “izolare” față de resurse, relații sau ocazii sănătoase de a ieși cu munca în față”. Hai la support 🤘!

 

The Eagle WizardLead me (To The Sky)   Un alt membru Jack of All Trades are proiect solo. Mișto că nu se ceartă între ei pe tema asta 😛. De data asta Mădălin Duca și al lui mellow post-rock one man band. Primul single cu DYI clip. Sună foarte dreamy, cu o introducere lungă, lentă și destul de electonică, distorsul venind cu partea rockish pe final. Spor la zbor!

 

Fragmental Addiction   Timișoara ne propune un alt proiect ușor excentric ca și apucături muzicale față de ce se abordează pe la noi. La doar al doilea clip al trupei, primul fiind Journey, ne aduc un sound eclectic cu nu-jazz,  neo soul – unde e pusă în valoare vocea feminină cu un ușor timbru noir- și puțin trip hop. S-ar putea strecura într-un lineup cu Morcheeba sau Bonobo 😉.

 

Harlequin Jack mix of Macanache Viața bate filmul    Fii atent aicea!  Narcis Axinte. la  primul remix a ales piesa lui Macanache cântată în original cu Siberia. I-a dat un sound electro, dnb și parcă-i altă piesă. Mie care-mi place mai mult acuma 🤣!?

 

Sex Pula PistolAirMaxxu   Singura casă de pariuri înca funcțională 😅!! Piesa lor “pă stil” reggaeton are acoperire națională. De la Tecuci la Craiova, de la Braila la Râșnov. Hai pe webcamuri și la dans 😄!!

 

Kings Are OverratedNothing in My Way    Vine băi albumul, se apropie! People We Keep Calling Ghosts, ăsta îi e numele. Nu le mai stă nimic în drum 😉.  Doar covidu. Uite încă o piesă cu clip filmat la apariția lor pe scenă la Deermusic, ei fiind unii dintre finaliști. Dreamy electro-pop în linia cu care ne-au obișnuit. O să fie un album de referință de gen de pe la noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s