UBO

overground showroomUnderground Box Office!

De fapt Overground Showroom e una dintre cele mai mișto idei din perioada asta. Cumva ar fi trebuit implementă de mult timp, dar cred că tăvălugul evenimentelor și lipsa de prioritate a pus proiectul ăsta mai la coadă 😄. Probabil nici n-ar fi avut același impact acum trei luni. A trebuit să vină starea asta de anormalitate peste ei și noi ca să devină realitate și să-i apreciem valoarea.

Deci, despre ce e vorba? Mare parte din concertele trupelor grupate în Overground Music și-au filmat de ceva timp concertele în condiții video și audio de bună calitate doar că le-au folosit pe ici pe colo prin clipuri sau alte materiale. Acum le pun online pe o platformă de video streaming, o bibliotecă video on demand, adică un HBO like unde vezi doar concerte. Ai ratat vreunul? Ai vrea să revezi unul – eu am o listă întreagă – ? Vrei să-ți inițiezi prietenii în atmosfera concertelor fără a-i scoate din casă? Dă-te cool 😎!

Am băgat puțin ochiu’ pe platformă. Aici e catalogul și văd că au în plan să tot adauge. Deocamdată avem  byron cu Nouă de la Cincșor, The Mono Jacks cu lansarea Gloria de la Arene, Luna Amară Live la Conti, Melting Dice Live la Căpițe și Diamonds Are Forever la Bridges are born – din 2012 😯!!!

TMJ-gloria-Fb
Live-la-Cincsor-1920x1080Un abonament pe o lună e cam cât un bilet la un concert și banii se duc la artiști. Poți vedea și un concert doar, dacă atît ai chef, timp de o lună. Întrucât am cam tocit Netflixu’ și HBO Go e fix sursa de care aveam nevoie. Și ca să-mi aduc aminte, dar și ca warmup pentru ce va fi când scăpăm de perioada asta.

Și poate devine o obișnuință pentru Overground să mențină platforma și pe viitor 😀

Enjoy!

overground showroom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s