Gazeta de covid – Blue Velvet

 

No, am ajuns la Cluj cu Gazeta. Fain aici, amintirile cu Electricu‘, cu TIFFu’ mă podidesc. Noroc că m-am luat la vorbă cu Blue Velvet și uite ce mai zic ei 😉.

 

blue1

 

Io : Tutto bene, all good?

Blue Velvet: Binișor, un bine așa mai timid. Unii dintre noi au reușit să fie mai productivi  în perioada asta, făcând pâine de casă, încercând tot felul de rețete de mâncare (chifteluțe de dovlecel, supe, clătite, ciocolată de casă etc.), făcând sport în casă, având grijă de copil, exersând la instrumente, chestii de genul ăsta. Alții dintre noi au lenevit mult și bine și s-au tuns acasă. 

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

Blue Velvet: De conectat, ne-am mai conectat, însă doar ca să ne bucurăm de companie așa, virtual. Am făcut video call-uri și am povestit ce mai face fiecare în perioada asta. Ah, și am făcut o mini repetiție care s-a transformat într-un performance pentru festivalul online SolidarLocal. A fost o experiență tare faină pentru toți, nu am mai făcut ceva de genul ăsta niciodată, așa că perioada asta a avut și părți bune, ne-a ajutat să învățăm mai multe despre noi. Le mulțumim mult prietenilor de la Swanboy Music, că ne-au împins de la spate să facem asta. 

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

Blue Velvet: Cel mai greu e faptul că nu ne mai vedem pentru repetiții. Ne e dor unora de ceilalți și abia așteptăm să ne revedem. Atât noi între noi, cât și cu oamenii dragi, în concerte. Mai e și faptul că, înainte de pandemie, eram în plin proces de lucru la EP-ul de debut, iar acum procesul a încetinit. 

20200211_233731559794167.jpg

Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta? 

Blue Velvet: Să zicem că partea masculină a trupei a fost un pic mai activă și a venit cu tot felul de idei noi, foarte faine, de altfel. Însă partea feminină a fost un pic mai leneșă și nu a reușit să încropească mare lucru. Dar urmează. Sigur va ieși cel puțin o piesă din covidia asta. 

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă dupa ce ne liberăm?

Blue Velvet: Să bem o bere pe malul Someșului. Să finalizăm piesele pentru EP. Să le facem videoclipuri și să le împrăștiem în lume. 

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?

Blue Velvet: Băi, ne lipsiți foarte tare! Abia așteptăm să ne revedem. Aveți grijă de voi și de cei din jur, ca să ne putem vedea cât de curând!

 

Da’ chiar, completez eu, hai cu EP-ul ăla, hai cu piesele noi. În caz că ati uitat vă aduc aminte ce mișto le iese  😉.

 

 

Mă întorc în București, dar mai trag o fugă prin țară curând!!

 

blue1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s