Sacoșa cu prospături #155

Io vă zic. S-a pus producătorul român ( n.b. trupele și artiștii din undergroundul nostru ) pe scos marfă la greu în perioada asta. Parcă a dat filonu’ inspirației în ei odată cu liniștea din case. Vă spun, așa ceva io n-am mai pățit în ultimii ani. Să mi se rupă sacoșele, nu alta 😜!

support-your-local-farm-tote-bag_large

EYEDROPS Culori uitate    Soooo happy! E o piesă un pic altfel de la baieții ăștia. Semn că se caută linii noi, sound nou. Un pic de synth, ceva mai mult electro, dar făra să piardă legătura aia cu Anima care-i definește. Ruperile dintre liniștea strofelor și țipătul refrenului mă duce spre The Killers, Keane sau, de ce nu, MUSE. E un culoar pe care nu multe trupe de la noi merg. O fi mai spre main stream, dar io nu văd stadioane pline la noi pe trupele astea. Aaaa, și nu uita să stai drept!!😍

 

CRIZE SCHIZOFRENIC   Nu știu alții ce simt, dar eu pe piesa asta aș fugi din casă pe covidie și m-aș arunca în primul mosh pit!! Dacă-i comportament schizo sau nu aștept părerile specialiștilor, dar io nu mai poooott!! Vreau afară din raiul lor. Mersi de versuri, Shole 🤘

Islaz Muntele de foc    Deci, care vrei un Phoenix cu derapaje-n alternativ pe 2020 aici e locul. Baieții “are” album nou de rock balcanic din care dau câte o piesă la saptămână. Eu refuz să ascult așa ceva acum. Prea periculos. Vreau un live să știu dreaq de ce mă îmbăt !! Hai (la) ISLAZ!!

OUTSTORM Eu te aștept   O combinație interesantă de groovy rock’n’roll cu keyboards și versuri care te pun pe gânduri. Al doilea single de pe un viitor apropiat album al ieșenilor de la OUTSTORM. Nota personal-emoțională pusă în versuri se simte. Big up!

Tourette RouletteMotorina    Băi, asta e o piesă căzută din senin. Eu cred că o mare parte din fanii Tourette Roulette habar n-au că aici se vorbește despre istoria anilor 1994-1995 când, într-un context istoric, cam asta se întâmpla, trafic peste Dunăre cu MOTORINĂ. Acum și în difuzoate. Sunt sigur că giurgiuveanul/vaporeanul Narcis Axinte  are o relație personală cu piesa asta. Dansați, dansați! Da’ ce treabă au moldovenii aici șa 😜?

Toulouse Lautrec  ft. Muse QuartetApartman  Versiunea de covidie. Ce bine sună! O trupă foarte activă perioada asta. O să iasă cu schemele de joc învățate. Poate doar emoția transmisă din galeria publicului să-i mai înmoaie. Fix în buza covidiei, pe 12 martie, trebuia să fie experimentul ăsta la Sala Gloria, în cadrul proiectului MUSEcology, un proiect pe care-l recomand și la care aștept să mă reîntorc curând. Vedeți aici de ce.

Orkid Nu mai aude, nu mai există    După cum ne ziceau în mini-interviul din Gazeta de covid ( vezi aici dacă ai pierdut 😉 ), ies piese din izolarea orcilor melancolice. Uite deja o mostră. Desigur o s-o primim si în versiunea full band când s-o putea și am o bănuială că o să fie o experiență destul de intensă. More to come 😉

Andrei Bălan (Balanescape ) – Crugul cerului    Prima piesă de pe viitorul album de guitar soundscape al artistului multi-dimensional Andrei Bălan.  O piesă de introspecție folosind metoda hai-hui  pe bolta cerească. Vine cu un visual de la Dan Adrian Ionescu ( D.A.I).

 

Cam atât deocamdată. Aveți de descărcat 😜.

support-your-local-farm-tote-bag_large

One thought on “Sacoșa cu prospături #155

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s