Gazeta de covid – Cold Brats

Pe filiera Nilu Crocodilu mai vine ceva din subsol. Cold Brats, punku’ generației digitale, ne dă un status coerent, surpinzător, true, al clipelor-ani trăite de o trupă tânără într-o covidie ciudată.

——————————————————————————————————–

img_20191007_221631_964558733976.jpg

Io: Tutto bene, all good?

Cold Brats: Suntem bine, afară de Bîrsi care nu mai are ficat.

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

Cold Brats: Nu. Am reușit în schimb să vorbim despre cum urmează să facem (e.g. repetiții/ înregistrări), adică primul pas spre realitate. Jay are câteva riffuri pregătite plus VOINȚĂ, Volo doar mult păr facial, Paul e gata să-și piardă iar vocea, Bîrsi caută liniștea sufletească via abuz trupesc.

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

Cold Brats: Moartea de trupă. Resusitarea zilnică prin care trecem când cineva vine cu o idee pe care n-avem decât să o încercăm când vine vremea sălilor de repetiție. Meanwhile fiecare din noi pretindem că pricepem ce a spus celălalt, ba mai mult ne explicăm reciproc, plini de respect și considerație „cum o să facem” și așteptăm să se întâmple cel mai probabil altfel. Fix altfel. E un proces natural de care suntem mândri; fermentarea.

 

recenzie-ceausescus-05

Cartoon credit:  Nilu Crocodilu (iar aici puteți vedea și restul desenelor din acea memorabilă recenzie, despre ultima seară de pogo în Underworld, BC /  n.b. Before Covid 😜 )

 

Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta?

Cold Brats: Album iese, piese nu știm. Trebuia să iasă chiar split + turneu, dar ne am ales cu self-release și staționare. Cel mai probabil.

 

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă dupa ce ne liberăm?

Cold Brats: Paul vrea să meargă la Sims(trademark). Are fobie de gresia din Under(trademark), speră la vremuri mai bune, e. g. mochetă. Deloc Punk de altfel. Volo așteaptă să mergem la el, Jay să ajungem la ușă și Bîrsi să bată să ne putem întâlni iar cu toții în sufrageria lui Volo pe care o să o îmbrace în celofan și în care cu furtunul o să turnăm apă nu chiar caldă, călâie, dezbrăcați, aproape unii de alții așa cum ne place, printre bathbomb-uri, savurând un dulce și bine-meritat pumpkin spice latte. (poate în momentul ăsta cineva se întreabă cine răspunde la interviul ăsta?)

 

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?

Cold Brats:

Dragă fanilor,

Primăvara asta a fost nașpa. Abia așteptăm să ne vedem la concerte chiar dacă sunteți aceiași opt indivizi veniți pentru trupa care cântă înainte, după sau în același timp cu noi. Vă așteptăm la mare! Anca a născut un copil sănătos de 3kg 200 cu un semn în formă de greblă pe fund (doamna asistentă a spus că e o furculiță, dar noi am râs). E ok, domnul doctor a spus că o să treacă până se însoară (noi nu știm dacă vrea să se însoare pentru că încă nu vorbește), numai bine și sănătate și să ne întâlnim aici cu toții cu drag păsările se întorc din țările calde,

pupici,

Cold Brats

____________________________________________

M-am tot coit ce să vă dau pe parte video/audio. Greu. N-au prea multe c-o ard … punk 😜. La ei  magia e în live. Luați totuși un …

 

Urmează rock 🤘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s