Gazeta de covid – White Walls

 

Am simțit miros de briza mării. Sau mi-a fugit gândul la mare. Sau mi-a șoptit un pescăruș că se întâmplă ceva pe zona prog metal din Constanța. Așa că am trimis corespondentul special, Io, să stea puțin de vorbă cu …  White Walls 🤘!!

 

ww2

 

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de actor/muzician?


Șerban: Suntem măguliți că ne considerați actori, dar avem momentan doar câteva minute de “ecran” împărțit cu Șerban Pavlu în videoclipul pentru Starfish Crown, ce apare pe 22 Mai; nu cred că ne încadrăm 😂😂. Altminteri, mie personal mi-e destul de greu să stau atâta timp în casă, nu cred că a fost zi în care să nu-mi vină să o iau la picior de nebun prin oraș.
Dasu: Bănuiesc că nu prea se mai filmează în perioada aceasta, dar, ca și muzicieni, lipsa concertelor ne dăunează cel mai mult. Sperăm să putem cânta live cât mai curând.
Theo: Este greuț. Pe noi, actorii, pe muzicieni, pe tot ce înseamnă “lucrul cu publicul” s-a răsfrânt cam cel mai tare toată treaba asta și este destul de înfricoșător pentru că nici nu putem știi când se vor relua activitățile. Noi sperăm ca la toamnă, dar este foarte posibil să vorbim abia de 2021. Om trăi și om vedea.
Eugen: Am vrut să mă fac actor, dar am ales muzica deoarece credeam că se câștigă mai bine!

Io: Iese ceva din covidia asta? Idei, piese, album?


Șerban: O, da. Pe lângă al treilea album full-length White Walls, care este gata și care va apărea anul acesta (și al cărui prim single este Starfish Crown ), deja ne-am apucat de lucru la al patrulea, lucru care ne încântă.
Dasu: Iese, după cum a spus și Șerban, a fost o perioadă foarte benefică creativității.
Theo: Al patrulea album este deja în lucru și chiar pot spune că s-au conturat niște idei. Pot spune, de asemenea, că în perioada asta am stat și am acordat o atenție sporită studiului individual.
Eugen: Am creat cu creierul! Creativitatea este la maxim!

 

ww1

 

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă după ce ne liberăm?


Șerban: Ca artist, clar să dăm un concert, aproape orice concert, cu piese de pe albumul nou. În plan personal, eu doresc foarte tare să-mi văd părinții, care locuiesc în alt oraș decât mine.
Dasu: Cred că ne dorim cu toții să mai lăsăm zoom-ul și să bem o bere la repetiții.
Theo: Mi-e dor de tot ce presupune treaba asta: repetiții, concerte, deplasări. Mi-e indiferent care vine prima.
Eugen: Să cântăm și să bem clar!
Șerban: Menționez că bem și tulbure dacă e nevoie.

Io: Cum vedeți scena underground la revenire?


Șerban: Cam la fel. Poate realizăm mai mulți ce noroc avem că suntem sănătoși și putem face asta, și muncim corespunzător.
Theo: Nu știu, sunt multe variabile. Pe de-o parte, cred că vor fi mai entuziaști și mai dornici oamenii să ia parte la activități culturale din cauză că de multe ori realizăm cât de important e un lucru abia după ce nu îl mai avem. Pe de altă parte, mă aștept ca oamenii să nu mai stea atât de bine cu “finanțele” după această perioadă ori să fie speriați să iasă în grupuri mari de oameni, lucruri care probabil îi vor face pe mulți să se gândească de două ori înainte să meargă undeva. Deci, mi-e greu să zic.

Eugen: Ai scenă, n-ai scenă, cânți!

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?


White Walls: Only love from WW babyyyy!! Ah, și Iliescu a făcut 9/11 🤘

______________________________________________________________

 

Vă las aici teaserul video la Starfish Crown care va fi lansat oficial pe 22 mai 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s