Gazeta de covid – CRIZE

De două ori m-au bucurat cu piese noi pe f**kin’ pandemia asta. Plus un material filmat fix în buza izolării. Mi-au exorcizat cumva crizele și anxietățile. Ladies & gents, la gazetă, avem … CRIZE 🤘

 

 

crize1

 

Io: Tutto bene, all good?

Shole: Da, suntem fericiți că putem să ne vedem toți din nou, să stăm împreună și să facem muzică. Abia așteptăm să se revină la normal cu festivalurile și cluburile ca să putem cânta, să ne putem bucura la maxim de experiența asta împreună cu prietenii.

 

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

Shole: Da, am făcut tot ce a fost posibil să stăm conectați și să nu ne oprim, pentru că simțeam că avem un vibe bun împreună și cred chiar că am lucrat mai mult decât înainte de izolare. Din păcate, din cauza pandemiei concertul de la Expirat a fost anulat, dar am lansat online între timp două piese, Fără frică și Schizofrenic. Acum puțin timp a apărut și un material video cu noi cântând trei piese pentru emisiunea In The Box de la Music Gear, deci am avut ceva activitate în aceste aproximativ două luni. ( n.b vezi aici cum a fost In The Box cu CRIZE / filmările au fost făcute în februarie)

 

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

Ștefan: Bineînțeles, lipsa cântărilor live, care duce la un venit mult mai mic pentru cei ce trăiesc doar din evenimente de genul ăsta, dar și starea generală de angoasă și limitare ce plutește în aer și cumva afectează/influențează procesul creativ. În același timp dacă transformăm toată situația asta într-o provocare și ne resetăm modul în care făceam până acum lucrurile, dacă reușim să “coboram mai adânc în noi înșine”, e posibil să descoperim modalități noi și poate mai meaningful de a creea.

 

crize2

 

Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta?

Dhope: Cumva perioada asta am fost foarte inspirați și avem câteva idei în lucru din care două deja destul de conturate. Deși situația a fost de așa natură încât să nu ne putem vedea, drive-ul a fost atât de puternic încât ne-am trezit în studio lucrând la material nou.

 

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți că trupă după ce ne liberăm?

Mircha: Avem o ‘foame’ mare de a cânta, deci unul dintre primele lucruri ar fi să ne vedem și să repetăm la sala. Să fim în formă maximă pentru atunci când o să ne revedem față în față cu cei care ne ascultă. Pentru că de asta ne este dor cel mai mult.

 

Io: Cum vedeți scenă muzicală la revenire?

Crețu’: Sper să nu se ajungă la clasică zicala “e criză” în ceea ce îi privește pe organizatorii de evenimente și “patronii” de localuri unde se cânta etc. On the up side cred că o să avem o explozie de artiști noi și muzică bună având în vedere că fiecare dintre noi a avut timpul necesar de reflecție interioară and all that shit . Și poate noi între noi că muzicieni o să fim mai uniți și cu mai puțin hate.

 

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dușmani?

Shole: Să fie fericiți. Să facă orice este necesar pentru a fi cu adevărat fericiți, să ne bucurăm cu toții în pace de planetă asta mare și frumoasă. Să susțină ce le place și ce cred ei că merită, să facă frumos de câte ori au ocazia. Cam asta. Și dacă le place de noi, să ne urmărească pe youtube, instagram, facebook, spotify și restul platformelor, pentru că suntem nu doar prezenți, ci din ce în ce mai prezenți. Love!

____________________________________

 

 

Piesa asta are o poveste. Poate fi oricare dintre noi, poate chiar acum și nu știi. Ascultă versurile …

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s