Gazeta de covid – RoadkillSoda

Șefii la stoner pe România au fentat covidu’ și îi râd în față cu un album – Sagrada – ce-l vor lansa fix vineri, 29 mai, din Expirat. E drept, fără fani la scenă, dar cu live interactiv. Deci, stați geană pe pagina lor de fb și ytube. Până atunci aveți aici, pe blog, warmup-ul necesar.


rks1

 

 

Io : Tutto bene, all good?

RKS: Salutare! La noi, tot-n grafic.

 

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

RKS: Am avut o tentativă la începuturile acestei perioade, dar am eșuat. Internetul nu a ținut cu noi, mai ales datorită poziționării noastre geografice din acel moment. Așa că am decis să lucrăm separat și să stăm la o poveste virtual. A prins bine, totuși, am avut timp să ne distrăm cu niște piese care ne plac, să înregistrăm separat și să le mixăm si au ieșit câteva prelucrări sub numele Pandamonium Sessions. Le găsiți pe pagina noastră de Facebook și pe YouTube. (n.b. aici aveți Crawl Home, Auto Pilot, Mongoose)

 

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

RKS: Lipsa interacțiunii cu prietenii, fanii. Mai ales la show-uri.

 

RoadkillSoda SAGRADA album cover

 

Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta?

RKS: Busted! 😜 Vinerea asta, 29 mai, de la ora 21:00,  lansăm albumul Sagrada printr-un concert live în Expirat. Fără glumă! Porți închise, desigur, dar concertul va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook. Ne ajută prietenii de la Audio Sama Records pe partea de streaming și Răzvan Staicuț la sunet. Seara va fi una interactivă, așa că așteptăm să ne auzim live de la 21 🤘

 

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă dupa ce ne liberăm?

RKS: Live-uri cât cuprinde! Vara asta avem anulate o serie de eventuri foarte faine, dar asta este… Așteptăm să revenim pe scenă și să mergem peste tot unde ne simțim excelent cu cei care vin la cântările noastre.

 

Io: Cum vedeți scena muzicală la revenire?

RKS: Cred ca va fi puțin schimbată, dacă în bine sau rău, încă nu știm. Toată această perioadă “covidiană” ne-a îndepărtat puțin din punct de vedere social și va mai dura starea asta, iar acest lucru rivalizează cu dorința de a merge la concerte live. Sperăm că nevoia de muzică live să fie mai puternică decât anumite frici și stări cu care ne-am “îmbogățit” în perioada asta pandemică.

 

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?

RKS: Folosiți timpul ăsta să faceți chestii mișto, nu se stie când mai avem atâta time off de la viața normală. Altfel, rămâneți open minded și ascultați mereu muzică nouă! Stay safe și așteptăm să ne revedem!

 

rks2


 

Lansat pe 8 martie, Wake up, a fost parcă un heads up pentru ce urma să vie.  Nu și-a primit atentia cuvenită si nici porția de headbang la scenă din cauza de fckvid19.

 

 

 

Luați și teaserul de album nou să vă facă poftă să intrați vineri de la ora 21 pe live-ul lor. Hai, ne vedem virtual în Expirat pentru un shot și stoner 🤘!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s