Sacoșa cu prospături #160

Am plecat după cireșe, dar am luat muzică de toți banii. Las că scutur un zarzăr în drum spre casă 😂😂

 

cherry totebag


 

Astro GénéraleNight fever   Un indie cu ușoare urme de retro disco care are un mare potențial dansant. Având în vedere perioada în care iese la lumină piesa asta ai putea zice că e umor negru. De unde night fever pe distanțarea asta!? Și dacă e night fever nu stai cu emoție să n-ai virusu-n tine? Că a intrat germofobia în noi 😜. De fapt putem s-o considerăm  piesa de exorcizare a covidului, piesa de vindecare Dance, baby!!

 

 

Dimitri’s BatsLights Out   Iată că ideea trăznită a liliecilor a prins contur. Au vrut ei clip la Lights Out – și, pe bune, chiar e o piesă care merita clip- și, la concertul din 22 noiembrie anul trecut BC, au dat 50 de aparate foto doritorilor cu liber la fotografiat. Și uite ce poate ieși din imaginația voastră suprapusă peste niste skiluri tehnice ale echipei de productie 😉.

 

 

Kings Are OverratedCounting All The Sins   După mine, cea mai valoroasă piesă de până acum a trupei din Timișoara. Nu știu de ce dar mă duc spre un Years&Years mai rockish. Cu un build up pe dropuri mai intens cred că ar putea ajunge prin topurile de afară.

 

 

CRIZE x ANTIPOEM murmur II   F**king shit!! Ceva neașteptat de la combinația asta CRIZE cu Antipoem. Mi-a plăcut piesa asta apărută pe 17 EP acum 2 ani, dar de data asta mă trenmură murmurul și mai tare. O fi de la pian? Big up!!

 

 

H8 Când zidurile cad   Super veste de la ploieștenii de hibride/derivate metalifere H8. Vestea e că au piese de un album și că ni le vor da trepatat până când condițiile de concert live sunt gata de o lansare ca la carte. Sperăm câtttt maiiii repedeeeee!!! Cât despre piesa din sacoșă ea adună în acel Nu te opri toată filosofia acestei trupe trecute prin multe.

 

 

Colonist pe LunăLinii subțiri       Asta e piesa de Vamă din sacoșă. Lyrics, linie melodică, vocea, totul te trimite pe plajă noaptea în jurul unui foc de tabără alături de necunoscuții care te înțeleg din prima. M-am tot gândit ce-s liniile subtiri de care vorbesc ei în piesă. Aleg ca pentru mine să fie coamele valurilor din depărtare. Pentru voi?

 

 

SEX PULA PISTOLRegina mea     Balada de fall in love, de sunt în limbpulă după tine. Deci există dragoste și in viitor. O piesă cu sound Def Leppard, cu versuri pacălitoare la început de mai să zici că s-au dat pe brazda cumințeniei, dar vine referenul gândăcesc. Care nu dai play să n-ai parte de regină 😜

 

 

Tourette RouletteFilosofia lui Lorin    Mashup original, un cântec corect definit în care se ia o parte masculină și una femeiască și se începe dansul de nu se mai poate sta. Alternarea Lorin/Narcis & dance beat/stop beat face să deraieze trenul, dom’le 😜!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s