Sacoșa cu prospături #163

O sacoșă pe chill. Aproape 😏…

 

chill

 

Oigăn + Lucia Limba și literatura română   La a treia oră de pe orarul Antimaterie la clasa dirigului Oigăn vine Lucia, tânăra, suava, visătoarea profesoară de Română. Se predă metafora. Copii, ce înțelegeți voi din “Mă-nchin la soarele-nţelept,  Că sufletu-i fântână-n piept” ? Copii tac. Și ascultă ca vrăjiți 😌.

 

 

 

 

Andrei BălanNatalia/Vârsta inocenței (Sculpture and Soundsculpture)   Primul sincretism din sacoșă. Sunet+ Sculptură+imagine=experiență imersivă. Nu m-am putut desprinde până la finalul clipului captiv fiind imaginilor și construcției ambientale sonore.

 

 

Dl. DaniMi-am făcut de cap cu tine      Piesă de alcov de pe albumul de debut solo Război al domnului Dani (Ionescu). Electro, down tempo, cu insert de chitară blues. Versuri ca pentru noul val de asculttori aflați la vârsta hârjonelii. Ascultați și restul pieselor de pe album. Unele au potențial de vierme la ureche 😉.

 

 

 

Thy VeilsFluttering light    Ăsta e genul ăla de piesă unde nu vă pot zice nimic. Orchestra sincretică din Timișoara ( și nu numai ) pictează un tablou sonor cam cum se vede asfințitul plin de culori prin coroana unui mesteacăn în adierea vântului. La voi cum se aude?

 

 

 

Suburbia11 BABYLON     Singura piesă mai săltăreață din sacoșa asta 😊. Activi au mai fost sibienii în pandemie. Au avut timp și material să scoată clip și la piesa BABYLON pe care am tot auzit-o anul trecut în turneul lor prin țară. Ia uitați-vă bine că poate chiar vă regăsiți prin imagini  😜. Și dansează!!

 

 

 

Elven Bird feat Moontea Scientist ( Coldplay cover)     Pun rar coveruri la sacoșă, doar atunci când mi se pare că rezultatul final chiar aduce o interpretare interesantă. Nu credeam că variantei originale i se poate găsi o formă și mai fragilă, mai sensibilă. Asta e posibil datorită vocii Iuliei. Forțez o metaforă și o compar cu o rază de soare care se joacă într-o curgere de izvor. Mișto echilibrul pe care-l aduce Daniel în ecuație. Mulțumesc ♥️

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s