Sacoșa cu prospături #166

Sacoșa asta e pe  nebunie 😜.

 

crazy

 

 

Alexu and The Voices InsideLife worth Living  Ce i-or fi zis vocile interioare lui Alexu? Hai să facem o nebunie, o nefăcută, să prindă lumea mesajul piesei ăsteia! Hai sus cu parapanta! Zis și făcut. Un clip one shot, o lansare printre nori cam cât durează o piesă. L-am întrebat cum a fost să-și controleze adrenalina și să dea din buze pe clip. A râs. Cică adrenalina i-a urlat versurile de pe buze el doar a savurat zborul. Poate faci și un concert așa 😉.

 

 

VAMA feat. Omu Gnom  – Pandemie   Iar a împărțit Chirilă internetu-n două 😉. Trebuie să recunosc că piesa asta n-am văzut-o venind. Dar la fel trebuie să recunosc că am luat-o pe pogo de la prima ascultare. Muzical așezată în planul Rammstein, Rage Against ca și cum Vama ar fi redescoperit casetele cu Timpuri Noi ăla vechiu. Mesajul este însă cât se poate de actual. “Poartă masca, băăăă!” livrat într-un mod burlesco-balcanic via actorul Tudor Chirilă. Esența mesajului e dată de intervenția scurtă și la obiect a lui Omu Gnom care din 2 vorbe și 3 versuri face o radiografie a întregului putregai revitalizat de covid. Nu virusul ne ia din libertate! Big up! 🤘

 

 

Aeon Blank feat Mihai Andrei IonuțIRELEVANT    Nebunia se mută în spectrul socio-politic cu aspecte apocaliptice.  Proaspăt lansat cu concert în Quantic singleul e un statement venit din zona observatorului sictirit de manevre, ideologii, partide, control și, cel mai mult, al statului cu mânile-n sân. Videoclipul e plin și el de simboluri din toate spectrele și poate da drumul la controverse și acuze. Lipitor de ureche refrenul, de apreciat asumarea mesajului. 🤘

 

 

E-an-naIes   Horă, jazz, metal. Ar putea fi  coloana sonoră a un party al morților înainte de judecta de apoi. Totu-i o nebunie în jur, în față și în spate, în trecut și viitor. În contrast cu nebunia e vocea clară, din spectul de jazz, a Roxanei, care te conduce parcă prin nebunie. Kusturica, ascult-o p-asta 😉!

 

 

STEMA Shamanul   Un pic de misticism la sacoșă. Muzica a însoțit toate religiile și ritualurile de-a lungul vremii fiind vehicolul care a transportat mesajele din gura preoților/shamanilor direct în sufletul oamenilor. La fel și în piesa asta cu un ritm cu potențial de a ne băga în transă, iar vocea lui shamanului Silviu, în spectrul lui grav ca de obicei, te ia ușor la o poveste fantastică. Ayahuasca pe urechi 😉.

 

 

Fallen Angel Will you?  Tinerii brașoveni tocmai și-au lansat albumul de debut The Unspoken Stories of a Starry Night, Pt. 1 și ăsta e un extras care mi-a plăcut mie de pe el. O voce feminină caldă, fresh, cu inflexiuni care arată potențial, pe o baladă rock destul de clasic abordată.  Tocami de asta neașteptată venind de la o trupă atât de tânără. Dați o ureche albumului aici. Merită 😉!

 

 

Sex Pula Pistol Riki Riniki   Păi se putea să lipsească Semnu’ din sacoșa cu nebunie. Un fel de oda lui Riki. Cum care Riki? Cățelu’ Riki care ne-a vindecat rinichii, care mănâncă tzatziki, care te ridiki. Deci, Pleșu și Patapievici se dau cu capu’ de tocu’ ușii de la Academie, dar pe ritmul piesei ăsteia 😂!!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s