Sacoșa cu prospături #167

Se încinge treaba prin sacoșă și primprejur. Vin albume, vin hituri, vine canicula și ce-o mai veni 😜.

 

hsu

 

 

Adam’s NestSubtitles for a confusing dream    Vineeee!! Pe 2 august iese IREZISTIBIL de la irezistibilii ieșeni. Îl puteți asculta deja pe tot ( și contribui la propășirea mesajului lor muzical) pe mai toate platformele ( vezi aici). Un indie pop cu versuri în engleză despre un vis sau o realitate în doi, la două capete ale unei relații, la două capete ale unei zile… ♥️. Un album MUST HAVE!

 

 

 

Oigăn + Friends ( Adelina + Adi + Florentin + Ghassan + Iordache + Lucia + Svile) Quarantunes episode 16 | Walk on the Wild Side

Și  Quarantunes ajunge la final. Seria de evadări muzicalicești din închisoarea covidiană inițiată de Oigăn (evadarea, nu covidu’ 😛) și la care au aderat o gașcă de prieteni de prin diferite colțuri ale țării și nu numai a fost unul din lucrurile pozitive ale perioadei. Practic ne-a dezvăluit în mare playlistul lui de suflet. Lou Reed e unul dintre  favoriții lui așa că încheie seria cu el. Având în vedere condițiile de depărtare fizică în care se află artiștii a ieșit o chestie remarcabil de bine aranjată. Și acum un aspect funny. Știu că Oigăn o să râdă. Piesa asta mi-a fost introdusă pe filiera rapperului actor Marky Mark/ Mark Whalberg prin anii de liceu 🤣.

 

 

 

om la lunăDans  Al doilea single din cele șase piese de pe DANS, albumul atât de așteptat și neașteptat venit al noului val de romantici din indie-ul românesc. Tot albumul e scos și stors din trăirile lor în bootcampul din timpul carantinei. Oarecum surprinzător la prima vedere titlul. Dans, de ce dans? De ce acum? Păi totul a fost un dans între optimism și fatalitate, între frică și dragoste, între necunoscut și mult prea cunoscut. Ascultă-i cum răstoarnă lumea cu ochii-n sus ♥️! Linia melodică îmi aduce aminte de Keane. Pentru mai mult din ei cred că mai găsiți bilete la concertul din 31 iulie. I’ll be there 😉.

 

 

 

Colonist pe LunăSăgeți otrăvite   “Noi tragem de timp / Iar timpul trage in noi” … Rockerii constănțenii mai lansează un single. Iar o ard dual în versuri. Le cam place așa. Ba-s optimiști, ba pesimiști. Ba noi tragem viața în piept, ba ea pe noi. Cam cum se întâmplă de obicei, nu?! Ar merge folosit ca imn al unei campanii anti-fumat. Până la urmă nu-s țigările niște săgeți otrăvite 😉?

 

 

Faunlet PSYFI  Mi-au adus boții în feed vestea că  Faunlet are un nou album. Cinci piese dintr-un stil pe care nu-l poți descrie. Îl simți mai mult. Ca un fado cyber punk. Sonorități din viitor peste niște trăiri vechi de când lumea. Anatomy e ieșită de vreun an cu tot cu clip, dar merită readusă în atenție. Restul albumul pote fi ascultat și cumpărat de aici.

 

 

Enikeni Tropical Night-Time    Trecem la sonorități din sfera electronicii. În proiectul ăsta știu că se combină skiluri de drums  & mixingde la John Ciurea și mastering de la Tavi Scurtu. Mai e de zis ceva 😊? Măcar de-am mai avea nopți fierbinți de dans până la răsărit.

 

 

Crama lu’ JoshSă-mi ajungă   New entry! Prima oară la sacoșă. Prima trupă din Turda cred. O doină pusă pe electronică. O voce bună, cu potențial. Nu știu multe despre ei, dar îmi place ce aud. Cine-i Josh? Dați și voi feedback dacă e 😉.

 

 

One thought on “Sacoșa cu prospături #167

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s