De la ei la noi / Shelter Boy / Calm Me DownDragilor, mai fac un pas în drumul pe care și l-a asumat platforma asta de-i zice Criticeyez. E gândită treaba. Undergroundul e al nostru, dar nu zice nimeni că nu trebuie să fie doar al nostru. Cum ar fi ca trupe de la noi să fie remarcate pe afară? Ar fi bine, mi-am zis. Și uite că s-a ivit oportunitatea.

Underdog Records și-a propus să promoveze trupe de la noi pe afară. Și cum cele mai bune colaborări sunt win-win și ei, la rândul lor, vor promova trupe de afară în rândul publicului de underground românesc. Fair 😊.

Aici intru io în schemă și le mulțumesc celor de la Underdog că s-au gândit la mine.

Deci De la ei la noi va fi, sper, o colaborare cu case de discuri din undergroundul de pe afară care va deschide drumul unora d-ai noștri pe alte meleaguri.Seria se deschide cu lansarea clipului Calm Me Down al unui muzician tânăr după vârstă, dar experimentat după CV pe nume Shelter Boy. La prima ascultare a piesei aș fi zis că-i nepotu’ lu’ Oasis. Un indie rock spre pop, direct din Germania, cu derivate de surf, adus totuși în 2020. Tipul avea planuri mari pe 2020, dar le virus i-a zis pas, ca multora dintre artiștii noștri locali. Aia e, pandemia a lovit peste tot.

Cu un titlu care pare ca prevestește o baladă indie plină de melancolie, Calm Me Down fentează asteptarile ascultatorilor, explodând de energie încă din prima secundă. Basul și tobele te te iau pe sus și te rostogolesc spre un refren vintage-Britpop care e cam ear-worm. Vibe-ul energic al piesei se împletește perfect cu un substrat dulce-amărui și introspectiv care te invită să te pierzi prin propriile gânduri, undeva între marile fericiri și cruntele tristeți ale vieților noastre.

Calm Me Down este o poveste despre zilele care ne curg printre degete, despre cum fugim de noi înșine și despre cât tânjim de fapt să încetinim puțin ritmul ăsta galopant al vieții. Să respirăm adânc, stând pe loc, alături de oamenii care ne sunt dragi.

Enjoy 😉!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s