Dăm un shot? Dl Goe

Și cum mă pregăteam să merg spre barul clubului meu imaginar aud un puternic cor masculin strigând precum soldații kamikaze la shotul dinaintea ultimei misiuni: Aida!!!! Mă ce-o fi? Merg spre zgomot și dau de domnii bagabonții de la Dl Goe, toți în păr: Domnul Dani, Domnul Migudel, Domnul Horea, Domnul Bimus, Domnul Șerban aka Copilu’ și Domnul Colorian.

Io: Ce faceți, măi?? Ați găsit-o pe Aida?

Dl Goe: Din păcate, refuză să apară! Am căutat-o pe la toate festivalurile, cluburile, străzile chiar și apartamentele pe unde am cântat. Dar are clip de acum 😉.


Io: Și clipul unde e filmat?

Dl. Goe: Aida reprezintă ultimul single de pe discul nostru de debut –Tineri, Sâmbătă, Duminică- , un album concept cu un Goe modern, pierdut prin București și o fată cu un tatuaj, pe care o întâlnește la un Shop N’Go, unde lucrează el. Împreună fug spre necunoscut. (vezi aici cam despre ce e vorba-n album 😉)

Am decis să încheiem acest capitol cu un concert filmat integral la Teatrul Excelsior. Ne-am cântat povestea. Am ales să scoatem varianta live a piesei ca single ca să fim în ton cu rigorile în vigoare. Să cântăm în fața unui teatru gol și să ne fie dor de niște vremuri care nu știm când vor mai reveni. Un teatru fără public nu mai este teatru, iar un artist degeaba e artist când cântă doar pentru el. Cum zice și Alex Velea: “Dragostea se face în minim doi” 😜.


Io: Cum vă mai merge perioada asta? Am văzut două sold-out-uri la Uzina Coffee la voi la concert.

Dl Goe: Da! Am avut norocul să cântăm într-o variantă acustică, într-un loc foarte primitor de pe Amzei. Sold-out aici a însemnat un număr maxim de 15 oameni însă au fost mulți oameni pe stradă care s-au oprit, au cântat și au dansat alături de noi. 

Io: Mai aveți ceva pe țeavă 😉 ?

Dl. Goe: Lucrăm la piese noi, o nouă poveste – sau poate lucrăm la continuarea acestei povești. Deocamdată nu vrem să spunem mai multe, până la urmă discutăm pe fapte, nu vorbe 😅.

Io: Hai dați o leapșă dacă mai știți vreun confrate de underground care mai e pe aici prin club și are ceva de lansat, vreo veste de dat

Dl. Goe:  Știm că sora noastră, ZDA, pregătește ceva wow alături de Vladimir Chopsticks. Check them out! Dacă nu ai apucat până acum. Chiar merită! Am vorbit și cu Ana Coman acum câteva zile și a spus că pregătește ceva mișto … bine, că tot ce face ea e mișto. 

Adi Câmpurean pregătește un mic comeback cu o piesă la care a reușit să contribuie și Dani, o piesă foarte sensibilă, care sper să ajungă pe cât mai multe device-uri .

Cam atât. Din păcate în perioada asta, nu prea am văzut să se lanseze material – nici prin underground și nici prin mainstream.

Io: Cum nu? Ia uitați-vă mai des prin sacoșele cu prospături. Au fost doldora pe octombrie 😜. Hai că vă las s-o căutați pe următoarea Aida. Pa!

One thought on “Dăm un shot? Dl Goe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s