Dăm un shot? GUILTY

She’s playing with my mind/ She’s playing with my mind yeah ️🎶… fredonam asta și surfam mulțimea din clubul meu imaginar căutând personajele de care-mi spusese Dl Goe (check it). O mână mă bate pe umăr. Mă întorc și era… Silviu de la GUILTY.
Io: Ce faci, man? Tocmai ce fredonam refrenul de la ultima voastră piesă (pentru cine n-o știe She’s playing with my mind ). Care mai e viața voastră? Cum e chimia latino-română?

GUILTY: Ne înțelegem foarte bine chiar dacă suntem din lumi diferite. Băieții au o sete nebună pentru muzică. Tot timpul se compune ceva, se planifică ceva. Ne ținem în priză cu muzica să ne luăm gândul de la ce se întâmplă în lumea adevărată. 

Io: Lucrați la ceva perioada asta?

GUILTY: Da, avem mai multe piese în lucru pe care o să le înregistrăm în curând și după ce lansăm Freeing my heart ne-am propus să filmăm încă un videoclip  până la finalul anului, pentru o altă piesă nouă care este deja gata. Sper să ne iasă planurile 😉. 

Io: Freeing my Heart, zici? Fă-i un teaser! Ce stil? Vine cu clip?

GUILTY: Luna aceasta o să lansăm noul nostru single, Freeing my heart. Piesa este tot pe nișa alternative rock, dar cu un mic puff de parfum electronic. Tematica versurilor este destul de personală. Cam tot ce o sa lansăm cu GUILTY o să aibă în spate o poveste reală.

Am realizat și un videoclip pentru acest single. A fost filmat in două locații de lângă București, într-o singură zi. Acest videoclip a fost realizat cu un regizor străin, Andre Olaya.

Io: Hai că trebuie să stăm mai mult de vorbă. Vă caut negreșit. Apropos, te-ai mai întâlnit cu cineva cunoscut pe aici?

GUILTY: Da. Cei din trupa Sticks And Stones sunt și urmează să scoată ceva tare. Poți sa-l întrebi pe Radu Burcea mai multe.

Io: Big up! Aștept noul clip.

… She’s playing with my mind/ She’s playing with my mind…️🎶

One thought on “Dăm un shot? GUILTY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s