Dăm un shot? Barter

Frigul lui noiembrie m-a întors destul de repede în clubul meu imaginar. Am dat de căldura de la interior și în același timp de Răzvan, chitara de la Barter.

Io: Ce faci, Răzvane? Mi-a plăcut O Mască de erou. Băgat la sacoșa cu prospături 😉. Mai aveți ceva pe șut?

Răzvan: Salutare! Și mulțumim! Să știi că m-ai prins la momentul bun, chiar ne pregătim să lansăm o piesă nouă de pe materialul următor.

Io: Și vine și cu clip? Zi-mi ceva despre piesă. Vinde-o 😊!

Răzvan: Se numește Oda și ar fi trebuit să fie piesa noastră de vară (atât cât poate fi o piesă Barter de vară 🤣. Mă rog, vara asta nu prea a semănat cu ce știam, așă că am zis să fie piesa noastră de noiembrie. Și da, o să vină cu un lyric video și ceva grafică.

Io: Să înțeleg că vă reveniți? Ați avut un mini-hiatus.

Răzvan: În afară de 2-3 luni de pauză în primăvară, am lucrat intens la idei noi, iar în vară am terminat înregistrările pentru albumul Aparent Firesc ce va ieși integral la început de 2021. Ne-am hotărât să lansăm piesele pe rând și, apropo, la sfârșit de săptamână o să avem O mască de erou și Oda ca un mini-EP, inițial pe Bandcamp (https://barter.bandcamp.com/ ) și apoi pe Spotify și restul. Îți place coperta?Io: E dureroasă. Este definiția verii ce-a trecut. Apropos de asta, cum vedeți perioada asta? Personal și muzical.

Răzvan: Cred că din ambele perspective este important să nu mai așteptăm o revenire la ce știam, pentru că a devenit destul de evident că nu se va întâmpla prea curând sau poate chiar deloc. Cumva facem ce putem, așa cum se poate.

Io: Hai că d-abia aștept să aud noua piesă. Când ziceai că iese?

Răzvan: Chiar în seara asta de la 18:30 va fi pe canalul nostru de youtube sau pe pagina de facebook Barter.

Io: Spor și salutări! Aaaa… ai mai văzut pe cineva cunoscut pe aici?

Răzvan: Mulțumim! Colegii mei Matei (voce) si Ati (tobe) sunt mereu prin preajmă 😉.

Plus că vorbeam mai devreme cu Alex Purje, îmi povestea că înregistrează ceva piese noi în perioada asta, abia aștept să văd ce iese.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s