ATTN / Andrei Afloarei -From Beyond/Without

Continui demersul de a vă aduce în atenție – ca să explic și titlul cu ATTN 😉 – albume/EP-uri proaspete care poate vă scapă în noianul de informații inutile.

De data asta o primă producție ca proiect solo de la chitaristul Sea Section, nemțeanul Andrei Afloarei care a lansat de curând EP-ul From Beyond/Without. Un prim lucru remarcabil este vârsta lui care de abia îi permite să consume băuturi alcoolice într-un club. Al doilea lucru de remarcat este multitudinea de instrumente pe care a ales să le introducă în producția lui.

4 piese, 14 minute. Nu vă ia mult. Veți descoperi o combinație interesantă de stiluri. Un instrumental destul de experimental care aduce ba a post-rock, ba spre art-rock. Secție ritmică destul de bine pusă la punct, nu știu dacă și-a conceput-o și executat-o singur. Plus unele sonorități din instrumentele clasice pe piesele 78 și Rain, poate ceva alămuri, viori, aducând un extra layer de profunzime și rafinare a pieselor. 78 ar putea ajunge ușor pe coloana sonoră a unu film. Dar ce atâta părere personală! Ia puneți-vă pe ascultat. Fix aici. Și, dacă vă place, lăsați un comentariu aici pe blog, pe fb, pe pagina lui, oriunde, pentru că, nu uitați, artiștii se hrănesc cu reacțiile noastre 😉.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s