Dăm un shot? Secret Society

Patru pleatări misterioși ca dintr-o societate secretă stau la intrarea clubului meu imaginar. Mă și gândeam că-mi cer vreo parolă ceva. Dar nu. Că i-am recunoscut. Rockerii de la Secret Society în persoană.


📷 Miluta Flueras


Io: Nu v-am mai văzut din vară de la Paradise. Ce-ați mai făcut?

SS: Am fost destul de ocupați, atât cât s-a putut în contextul actual. Am avut onoarea de a ne califica în finala concursului Festivalului Posada Rock care în 2020 s-a desfășurat în București în Club Quantic. Am participat la emisiunea Luați un Rock a lui Dan Cojocaru la Link TV unde am cântat câteva piese și un mic omagiu lui Eddie Van Halen. În rest, am repetat și am lucrat la piese noi.

Io: Și acum lucrați la ceva?

SS: O piesă pe care am scris-o acum câțiva ani și pe care am tot cântat-o în concerte, dar care nu a avut niciodată parte de o lansare cum se cuvine. Așa că ne-am hotărât să-i facem mici retușuri, să o reînregistrăm și s-o oferim fanilor.

Io:Despre ce-i vorba prin ea? Dragoste, bani, dujmani ;P

SS: Se numește Without You și e o baladă rock emoțională care vorbește despre despărțire, suferință, regret, tot tacâmul.

Io: All righty! Vine și cu videoclip?

SS: Yep! Vine cu un videoclip de care suntem foarte mândrii și care e o producție mult mai ambițioasă decât ce am făcut cu Paradise. Am avut scenariu, actori, am avut parte de o întreagă echipă de oameni care s-au implicat și care au făcut o treabă minunată. De asemenea am avut ocazia să filmăm la Castel Film Studios și să colaborăm cu Miluță Flueraș, care a pus mult suflet ca în tot ceea ce face. Uite teaserul.

Io:Și lansarea când e și unde o putem urmări?

SS: Foarte curând, cel mai probabil până la sfârșitul săptămânii. Abia așteptăm să vedeți videoclipul și să auziți piesa! Va fi disponibilă pe toate platformele actuale de streaming audio și video.

Io: Ochii pe voi! Rock on!

SS:Mulțumim mult că ne urmăriți! Sperăm să ne putem vedea și live la un concert în viitorul apropiat și stay tuned, mai urmează o surpriză în curând! Rock on!

📷 Miluta Flueras

One thought on “Dăm un shot? Secret Society

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s