Dăm un shot? Formația Alexu and The Voices Inside

Am dat ceva shoturi cu Alexu așa că n-am refuzat încă unul la un catch up.

Io: Hai să dăm un shot, Alexu!

A: Dăm! Nu unul ci chiar cinci – de acum Alexu and The Voices Inside are formulă full-band 😉.


Io: OK! O veste bună! O nouă etapă din viața vocilor interioare! Și cine-s, îi știu?

A: Există o șansă să îi mai fi văzut în zona cultural alternativă. Cu fiecare dintre ei leg o prietenie de câțiva ani și asta face totul mult mai special. În ordinea numerelor de pe tricou îl avem pe Sergiu Crișan la tobe. A fost în trecut toboșar pentru formațiile QuantiQ și Hteththemeth din Brașov, iar în ultimii ani a preluat pupitrul de mixing, lucrând ca sunetist la multe concerte și festivaluri. Lângă toba mare nu are cum să lipsească basul, cu al nostru Cătălin Ciolan care a activat/activează în formațiile Anemic Disco & Black Water. La chitară electrică, Bogdan Ioniță, care a mai intrat în orizontul CriticEyez reprezentând formația Bulz Brotherz, dar alături de care mă leagă cele mai vechi amintiri pe plan muzical: am mai activat într-o formație împreună, el chitară și eu tobe, în Friday Fever, perioada 2012-2015. Probabil pe Anca Cornelia Diaconu ți-am prezentat-o deja – la pian – am avut șansa să împart scena cu ea de câteva ori în ultimii doi ani și cumva a fost punctul de la care am plecat în formarea acestui nou grup. Wow, ce introducere lungă, câte un shot toată lumea!Io:Și ați apucat deja să repetați? Cum sună? Să nu zici că aveți și ceva nou!

A: Repetăm deja din octombrie anul trecut, practic îmbrăcăm fiecare piesă cu un nou sound și poate, cel mai important: se simte tare fain! Cum sună, vă lăsăm pe voi să dați cu urechea.

Io: Ca stil și sound la ce să mă aștept?

A: Probabil vom trece cu pași repezi de la indie folk-ul de până acum la indie rock. Vocile interioare sunt gata să se facă auzite!

Io: Pe când lansarea? Pregătiți și clip?

A: Am avut ocazia acum câteva săptămâni să înregistrăm un live session într-un loc tare special, cinematograful Amza Pellea din Râșnov. Piesa ar trebui sa fie disponibilă peste tot chiar… acum 😊.Ne-am bucurat mult de experiență, a fost practic pentru prima oară pentru noi când am cântat pe o scenă – abia așteptăm să fie și în fața unui public! Mai mult decât atât, am participat prin acest clip la susținerea proiectului celor din Râșnov, care constă în reinventarea cinematografului. Uite mai multe detalii aici.

Io: Planuri mari! Când vă poate vedea lumea live în noua formulă?

A: Cred că nimeni nu știe răspunsul acum pe moment, însă puteți fi siguri că de abia așteptăm primul concert să putem da afară toate gândurile adunate în aceste vremuri interesante. Muzica este terapie. Și mai mult decât atât.

Io: Păi hai să dăm shoturi să fie binee!

A: Mulțumim domnule CriticEyez, să fie și să ne vedem curând!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s