Dăm un shot? Gramofone din GramoHOME

Mergeam spre clubul meu imaginar și primesc un mesaj, Hai la GramoHOME. Semnat GRAMOFONE. Ce dreaq e asta, îmi zic. Sun înapoi și mi se răspunde.


Foto credit Matei MarcuIo: Salutare! What the funk, băieți!? Am primit o invitație de la voi. La GramoHOME. Cu ce ocazie?

GRMFN: Salut! Te invităm la noi în GramoHOME pentru un concert special, cu vibeuri de vară și câteva surprize.

Concertul a fost o oportunitate din partea Kiss FM și o provocare super interesantă pentru noi. Pe lângă faptul că este primul concert Gramofone în formula nouă, ceea ce înseamnă o recalibrare completă a repertoriului, ne-am dorit să oferim un show cât mai divers și, deși totul se petrece la noi acasă, ne-am permis chiar să includem spectacol de lumini cu becuri RGB și să filmăm în 360.

Io: Albumul ăsta este warmup pentru ce va urma? Ce piese are pe el?

GRMFN: Absolut! E și warm-up, dar și primul nostru album live. O adiție absolut necesară la portofoliul oricărui band. Albumul conține atât piese deja cunoscute cât și câteva unreleased pe care le vei vedea sub formă de single în curând 😉.

Io: Am tot văzut live-uri din cuibul vostru de trecut pandemia. Ce a reprezentat GramoHOME pentru voi?

GRMFN: A fost în primul rând un refugiu artistic unde ne-am putut concentra pe creație. Apoi ne-am dat seama că putem să profităm de locul ăsta în care compunem și repetăm și să îl transformăm într-un spațiu generator de content. Așa că ne-am apucat de renovat și amenajat, cablat și colorat si iată-l!

Io: Aveți invitați pe Live from Home?

GRMFN: De data asta da! O avem pe minunata Teodora Opriși care ne încântă cu vocea ei magică pe piesa Uncomfortable. Urmărește-o pe instagram că merită!

Io: Ceva planuri de concerte, festivaluri pe 2021? Hit me with the good news 😜!

GRMFN: Credem că nimeni nu poate să garanteze un 2021 cu concerte cum le știam, dar încercăm să fim optimiști. 

Chiar și așa, noi profităm de timpul petrecut acasă pentru perfecționarea următoarelor compact discuri pe care le veți introduce în CD-playerele automobilelor dumneavoastră personale 😜.

Io: Hai că m-ați convins. Intru virtual la voi în GramoHOME pe seară să văd cum mai sună art-funk-ul vostru. Cheers!

GRMFN: Să ne auzim și vedem sănătoși la concerte🤘!

👇 👇 👇

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s