Dăm un shot? Rockabella

Era soare de amurg. Aveam un moment de liniște în clubul meu imaginar. Stăteam la masă și priveam la curcubeul creat de paharul pe jumate plin.Trece pe lângă mine Teodora, mama dragonilor de la Rockabella. N-o mai văzusem de jumătate de an, de la lansarea Nălucii ( vezi aici cum a fost).  

Io: Hey, Teodora! Uite ce culori se întind pe masa mea. Ultima oară când ne-am văzut tot despre culori a fost vorba, nu?  

Teodora: Salut! Da, așa e, suntem într-o perioadă plină de culoare, o nouă eră față de cea în care eram când am scos Clarobscur

Io: Ce mai face Rockabella? Știu că la voi procesul creației e unul minuțios și cere timp, dar, din păcate, timp am tot avut în ultima vreme 😊.

Teodora: Și chiar am profitat de el. Suntem în plin proces de compoziție pentru noul album, multe dintre piese fiind deja destul de bine conturate.
Dar, pentru că nu vrem să stăm prea mult timp în laborator, fără contact cu exteriorul, am decis că e momentul pentru un single nou și Iată-ne aici e o piesă care ne-a “vorbit” de la primele versiuni când încă nu știam exact în ce direcție să o ducem. Avea ceva, o culoare specială, să zicem 😉?

Foto credits: Cristina Oltean (Elegantly Tasted)Io: Un titlu care anunță iar o piesă cu încărcătură emoțională intensă? Că la voi e un trademark deja.

Teodora: Cu fiecare piesă pe care o scriem ne propunem același lucru: să creăm mai multe straturi ale poveștii lăsându-i loc  ascultătorul să le descopere. Astfel, piesa te duce cât de adânc vrei tu să te ducă. Și da, în general la rădăcina cântecelor noastre e o încărcătură emoțională, o transformare. Iată-ne aici nu face excepție: este un cântec despre aparențe și rolurile pe care le jucăm, uneori fără voia noastră, dar și despre curajul să ne confruntăm traumele și să ne reconstruim, cum putem, cu cicatrici cu tot.

Io: Zi-mi că vine cu videoclip și you made my day 😍

Teodora: Da, Iată-ne aici vine cu videoclip care s-a întâmplat din nou, prin magia unor oameni incredibili. Am filmat cu aceeași echipă din spatele clipurilor Steagul Alb și Arată-te, regizate de Leyah cu imaginea lui Florin Marica. În  Iată-ne aici joacă Liviu Romanescu pe care l-ai văzut și în clipul nostru 7 Minute, unul dintre cei mai talentați și expresivi oameni pe care îi știm. 

Dacă apariția lui Liviu, precum și scurtul cameo al Denisei Nicolae (protagonista din 7 Minute) te duce cu gândul la o legătură între cele două piese, ei bine, te invităm să-ți urmezi intuiția și să găsești firul roșu.

Io: Lansarea pe când? 

Teodora: Lansarea are loc luni, 12 Aprilie la Guerrilive Radio Sessions cu Bogdan Șerban, de la 5 seara, în direct la Radio Guerrilla și livestream.

În timpul concertului vom publica videoclipul pe site-ul nostru rockabella.ro precum și pe canalul nostru de YouTube.

Io: Hai că mi-a adus curcubeul vești bune 😊. Pe 12 aprilie sunt al vostru. Spor! 

Teodora:  Mulțumim mult! Așteptăm gândurile tale după ce vei asculta piesa și vedea clipul. Până atunci, îmbrățișări virtuale!


One thought on “Dăm un shot? Rockabella

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s