Culorile, concertul și Năluca

Ce-a făcut Rockabella anul ăsta? Păi de la ultima mea întâlnire cu ei de la început de an ( check here ) li s-au schimbat viețile cam cum ni s-a schimbat tuturora: planuri anulate sau date peste cap, noi realități, noi frici și moduri de a lupta cu ele. Plus o piesă născută fix în perioada izolării. O piesă despre evadarea de care e în stare mintea, imaginația, sufletul nostru dacă ne dăm voie la asta și nu ne legăm cu lanțuri prea grele de realitate.

Pentru că showuri live au fost mult mai puține decât așteptau și ei și noi de la 2020 au ținut să facă din lansarea piesei și clipului Năluca un eveiment de reîntâlnire cu “familia” Rockabella cum le place lor să-și considere fanii. Și au pus-o de-un concert sub egida Backyard Acoustic Season în Expirat.

Trupa all black și-a așteptat oaspeții cu o surpriză, un exercițiu de artă colaborativă reprezentat de art-work-ul din clip, ce își aștepta umplerea de culoare și idei după bunul plac și gust al spectatorilor, chiar de la intrare. Și lumea s-a pus pe treabă serios.

Are și o finalitate master piece-ul. Se va licita pe el până pe 30 septembrie ( vezi aici ), iar banii obținuți se duc spre fundația Leaders care este un accelerator de experiențe și inspirație, declanșator de potențial în rândul tinerilor și formator de lideri responsabili și vizionari. Deci cumva o investiție în viitorul comun.

Vă las cu clipul cel colorat de să vă rămână ca ear worm piesa asta. Are un optimism molipsitor, meta-trnsmis prin energia refrenului. Touch-ul de new wave & indie pop peste baseline-ul artrockish o propune drept șlagăr peste toamnă așa că dă-i cu listen, view, like & share 😉.

One thought on “Culorile, concertul și Năluca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s