Posada Rock 2020

În caz că ați ratat știrea vă aduc eu aminte că pe 18 septembrie în Quantic a avut loc concursul Posada Rock 2020. Au fost premii în bani – ce bine prind pe vremurile astea -, dar mai ales un potențial acces în lineupul festivalului, pentru 4 trupe, la ediția din 2021 pe care toată lumea speră să o vadă la locul ei, la Câmpulung Muscel. Nu că n-ar fi mișto în Quantic.

Posada Rock este cel mai vechi și cel mai important concurs pentru formațiile rock din țară, o rampă de lansare pentru trupele tinere și d-aia e luptă mare să ajungi acolo.

Din cele 20 de trupe care au avut recital acolo, România și Bulgaria, s-au ales 4 cele mai bune: Marele Premiu, cea mai cea, o trupă de doom metal din București, care mă impresionase și pe mine de la primul single (vezi aici) a fost .. insert drums … Olympus Mons!! Ca să simțiți un pic doar din ce pot vă las în atmosfera Darkness Takes Over.


Celelalte trupe premiate au fost: Drive Your Life ( Varna-Bulgaria), Katara (Arad), Valak (București) și Creepy Willie (Cluj-Napoca).

Deci, bilete la Posada Rock 2021 sărim pe ele, da (aici)!! Deocamdată e fixat pentru 13-15 august cu Skid Row ca headlineri. More to come.

One thought on “Posada Rock 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s