Dăm un shot? LUCIA

Foto: Raluca MărgescuNu v-am spus, dar clubul meu imaginar se află în mijlocul unui parc așa că se pot da concerte fără grija vecinilor sensibili, dar și cu aport olfactiv plăcut de la plantele din jur. La asta mă gândeam când străbăteam cu pași repezi drumul spre concert când îmi atrage atenția un păr lung și roșcat băgat cu totul într-o tufă de caprifoi ce parfuma totul în jur. Hai să mă bag în seamă, zic 😊.

Io: Lonicera caprifolium. Sau Mâna Maicii Domnului.

Se întoarce spre mine și îmi dau seama că era chiar … Lucia.

Io: Scuze că ți-am întrerupt visul olfactiv. 

Lucia: Olfactiv și gustativ! Știi că poți să mănânci nectarul de la florile de caprifoi, nu? Gustarea mea preferată de când eram mică.

Io: Îți plac florile? 

Lucia: Pff, don’t get me started. Nu vrei să știi cum arată casa mea după ce am umplut-o de plante colecționate obsesiv în ultimii ani.

Io: A fost tare bine să ascult concertul cu Muse Quartet din Expirat de la sfârșit de aprilie. Cum a fost revenirea pe scenă chiar și fără public?

Lucia: Frumoasă, dar ciudată. Tot cu oameni în public e mai frumos, nu se compară nimic cu asta. Dar zic bogdaproste că am avut ocazia să filmăm concertul și sper să ne întoarcem la alea “pe viu” cât mai repede.

Io: Mai lucrezi la ceva?

Lucia: Chiar la mai multe ceva-uri! Vineri pe 28 mai se lansează Who, primul single de pe viitorul nostru EP IMMERSIA, care o să apară în toamnă. Piesa o să se găsească pe toate gardurile platformelor de streaming, pe Spotify se poate face deja pre-save.

Io: Asta chiar e un breaking news! Știu că tu ai colaborări speciale pe piesele tale. De data asta cu cine?

Lucia: Who e compusă împreună cu Alexei Țurcan, care și-a pus amprenta și pe albumul Samsara, mixată de Dan Georgescu și masterizată de Emil Dragomirescu.

Io: Ai și videoclip?

Lucia: Avem! Filmat, regizat și montat de Raluca Mărgescu, cu Ioana Carp la styling și Raluca Crăciun la hair&makeup și cu muuulte rochii frumoase și flori care mai de care. Fără poveste, doar cu feeling.

Io: Când și unde-l putem vedea?

Lucia: Tot începând de vineri, pe YouTube. Premiera o să fie la 10:00 ora României, pentru cine mai dorește, cine mai poftește, se poate activa și clopoțelul de memento.

Io: E un single care anunță ceva? Poate un nou album că a trecut ceva timp de la Samsara?

Lucia: Anunță, anunță! Cum ziceam, noul nostru EP IMMERSIA o să iasă undeva prin toamnă, o să aibă 5 piese și o minunăție de artwork făcut de @unmatei. Materialul e co-finanțat de AFCN și o să filmăm și un concert foarte fain într-o pădure, dar nu mai zic mai mult de atât, o să mai dau din casă pe parcurs. 

Io: Acum că se revine încet la normal ai ceva planuri de concerte?

Lucia: Avem! 30 iunie în Expirat, 3 septembrie la Grădina Urbană și mai anunțăm din mers și restul!

Io: Hai că te-am luat la întrebări sub explozia asta de caprifoi. Scuze! Defect profesional 😜. Hai să dăm un shot înainte de concert!

Lucia: Bine, dar ceva dulce, o vișinată cinstită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s