Sacoșa cu prospături #217

O sacoșă cu și despre tot felul de draci 😈.Second WaveStranger || With a Heavy heart and feeling Peculiar they drove us through the journey from the Bottom of the ocean to the mountain top. So they’re no more Stranger for us… Și acum traducerea 😊. A patra și ultima piesă de pe EP-ul Every Quiet Ocean de la Second Wave a primit videoclip și plutește pe oceanul internetului pregătită să-și reverse mesajul urechilor care vor avea nevoie de el. Dark shoegaze cu tobe care dau ritm domol, dar apăsat, piesa are totuși un mesaj optimist, ca o rază de soare care sparge un nor negru, de alungat gândurile și spiritele rele. Please don’t become a starnger ♥️!Ioana Vivisenco Ai să mă auzi || Crește muzica Ioanei Vivisenco așa cum crește și ea. Toate cântecele ei sunt parcă ieșite din experiența personală, din zvârcoleala de gânduri și trăiri specifică vârstei. De data asta dark-electro-pop-ul, care e foarte mișto aranjat/mixat/masterizat, se împletește cu vocea ei cu curgere atipică pe tema creșterii prin lăsarea în urmă a oamenilor sau lucrurilor care sun balast. Acum, auziți-o…


A-C Leonte & The Bash @ JAM CIRCLE || JAm Circle este un exercițiu, o întâmplare fericită care se întâmplă pe zona jazuului contemporan. Zic ei acolo că vor să ne aducă artiști și muzica lor acasă și în inimi. Eu am luat-o și la plajă, la una din alea pustii și a fost exact ce trebuia pentru un scenariu de imprimat în memorie. Un set de cinci piese cântate live – oh,live! după atâta timp…- piese experimentale prin care poți găsi vibe de dnb sau de soul și o grămdă de experimentări sonore. Nu dați doar scroll, rezervați-vă juma de oră pentru voi și live-ul ăsta. S-aveți parte de senin.Dimitri’s BatsShe || Da, da, te bâțâi fără să vrei pe piesa nouă de la lilieci. Dar ai ascultat versurile? E despre dracul ăla din relațiile toxice, ăla care te face să te întrebi ce naiba-i cu tine, ce nu faci bine, ești tu de vină sau…? Tare cum pot băieții ăștia să strecoare teme serioase pe așa ritmuri dancy-văratice. Nice lady visualette 😉.
Îi vedem vineri 13 august pe Main Stage la Sumerwell.

P.S: LMA, Radu !!!!


Breathelast.Și eu sunt || … monștrii se ascund printre noi râzând… noua piesă cu noua formulă rechinească. Ritm drăcesc despre diavolii din și dintre noi. Sau chiar noi suntem? Reinventare de salutat la ei. Sună foarte mișto noua formulă cu Ștefan Butnariu la chitară și … voce!! Da, da. Ascultați și priviți cu atenție live-ul din sala de repetiții și veți vedea și auzi breaking shark news-ul 🤘!!


Sphera NoctisEmpty Landscapes || Un proiect despre care, la un moment dat, mi-era ciudă că nu ne dă mai mult. Apoi am înțeles că piesele astea nu pot veni forțate. E ca seva unui arbore. Când ajunge la frunze atunci se coc fructele. Așa că mă grăbesc să dau play de câte ori văd un semn de la ei. Nici nu știu dacă e vorba despre niște ei. Știu că Irinel Cîrlănaru e mastermind-ul și inițiatorul de colaborări, unele mai perene altele sporadice. Un metal atmosferic care poate fi consumat și de neinițiați. Vocea de doom e îmblănzită de pasaje de keyboard, nebunia de tobe de la Alex Gomez se combină cu solo guitar aproape duios. Probabil senzația mea e dată și de imaginile din videoclip folosite măiastru de tehnicile de filmare. Se vede mâna. Excelsior ☝️!Silver PulaMirela || Lo-Fi adolescent/alternative cu versuri naive, simple, care te fac să-ți dea berea pe nas la prima ascultare. Au mai fost la sacoșă și cred că au deja vreo 4 piese scoase pe online deci s-ar putea pune de-o cântare. Nu știu dacă și ce valoare au, dar am o presimțire că au potențial să atragă un anumit segment de vârstă și gusturi. E timpul să ia live-urile-n piept. Și o să fiu p-acolo 😜. Auzi, Mirela?Gargoyle MansionHalf Man || Pe 10 august la ora 13 s-a pogorât peste noi debutul audio al proiectului Gargoyle Mansion. Chupacabre, 666, jumate om/jumate muzică vine cu un pocal sonor de cyber-punk industrializat cu inserturi de metale negre. Dar în versuri stă adevărata magie neagră și întunericimea sa. Doar pe bandcamp deocamdată. Oare-l ține pe iutub să ia piesa asta 😜 !?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s