Dăm un shot: DIMITRI’S BATS

Clubul meu imaginar semăna de data asta cu grădina de la J’ai Bistrot. Pe acolo eram cu o grămadă de oameni cunoscuți când l-am văzut pe Radu Osaciuc și mi-am dat seama că era cam ziua lui. Am încercat să răzbat prin marea de fane să-i zic vreo două de bine. Cu greu am legat un dialog peste oameni.Io: Radu, man, hai cu urările, dar mai bine zi-mi ce-a fost în capul vostru cu noua piesă Get Your Fix? Cred că e prima piesă de la voi cu mesaj tăios deși frumos ascuns sub versuri.

Radu: Salutare și mulțumesc frumos! Get Your Fix a luat naștere ca o pasăre Phoenix dintr-o altă piesă la care lucram. Practic mă tot străduiam să o produc și îmi tot veneau idei care nu se potriveau. Până la urmă, după mai multe permutări și teme schimbate, totul s-a legat. Mesajul piesei este unul cât se poate de direct, suntem îndemnați să consumăm, consumăm, consumăm, indiferent de cât de mult, tot nu este îndeajuns. Este un ciclu vicios, ancorat în nevoi de bază precum iubirea, prietenia, lucruri la care toți tânjim, dar prin prisma cărora ni se comercializează tot felul de lucruri, produse sau idei. Io: E de pe vreun viitor album? Mai faceți așa ceva?

Radu : Probabil un viitor EP, încă nu avem plan de album. Albumele mi se pare că trebuie abordate un pic diferit, iar noi momentan ne focusăm să scoatem cât mai multă muzică, fără să fim neapărat îngrădiți de un concept mai amplu. 

Io: Mi-a plăcut. E dansantă bine. Cred că și vouă v-a plăcut de i-ați tras și videoclip. Tot cu mesaje, hah?

Radu: Mulțumim mult! Mesajul este destul de simplu – baloanele sunt ce vrei tu să fie. Vrei baloane, cât mai multe, din ce în ce mai multe baloane. 


Io: Câte baloane a spart pisica la filmări ?

Radu: Pisicile* te rog 😉. Și nu au spart așa multe, ba chiar au stat fooooarte cuminți. Mai multe s-au spart pe câmp sau în mașină de la căldură. 

Io: Ai vreo întâmplare funny de pe platou?

Radu: Cel mai funny cred că a fost atunci când umflam baloanele cu heliu ca nebunii și le legam cu grijă în mașină să nu se piardă (aveam o singură butelie). La un moment dat cineva (nu dau nume) a deschis geamul de la mașină și ne-au scăpat vreo 20 de baloane. Durere mare 😂. 

Io (dat la o parte mulțimea dornică de autografe): Ne revedem cur….  restul n-a mai auzit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s