Oigăn contra Oigăn

Dacă tot și-a ales titlul ANTIMATERIE pentru noul său album am zis să-i pun și eu niște anti-întrebări lui Oigăn, nu din cele care, probabil, i-au tot fost puse în ultimul timp 😉.Io: Ce materie îi plăcea lui Oigăn în școală? Și cu care nu s-a înțeles deloc?

Oigăn: Oigăn era fan de engleză,  muzică, chimie. Nu se înțelegea prea bine cu istoria și filozofia că pe vremea lui erau străbătute de nervuri de manipulare și induceri în oroare. 

Io: Ai avut vreun crush pe vreo profesoară?

Oigăn: Da, de engleză, evident. dar era atât de Hollywoodian de frumoasă încât avea toată școala crush pe ea, girls included. Am revăzut-o la o întâlnire din aia de jde mii de ani de la terminarea liceului și tot mișto era. 

Io: Ce reacție ai la celebra “scoateți o foaie de hârtie”?

Oigăn: Îți scriu o poezie sau, mă rog, un text din ăla de eu îi zic vociferare verticală, dar unii i-au zis poezie. 

n.b cum mi-o trimite cum v-o dau și vouă 😜

Io: Mai ții legătura cu vreun coleg din perioada aia?

Oigăn: Așa mai abitir doar cu colegul de bancă plecat din capitala claxoanelor în capitala valsului. 

Photo by Adi MolnarIo: Trecând la albumul plin de colaborări, cum s-au înfiripat? Îți veneau în minte potrivirile pe măsură ce compuneai sau a fost pe bază de primul venit, primul servit?

Oigăn: Nuuu! Am măsurat temperarura și presiunea cântecului, i-am luat pulsul, am trecut totul într-un catastif vintage cu copertă roșie apoi am luat abțibilduri cu vocaliști și le-am lipit în dreptul pieselor. 

Io: Dacă poți da din culise, la concertul de lansare al albumului vor fi prezenți și dintre ei?

Oigăn: Dau, de ce să nu dau. Pe lângă Desen și Limba Engleză (care suntem în trupă) mai vin 4 sau chiar 5. Deci peste jumătate. 

Io: Una grea. Crezi că reușești să rămâi până la concert fără covid, fracturi sau alte chestii care te pot face indisponibil 😜?

Oigăn: Am alte griji acum. Tulpinile nesăbuite ale gasteropodelor precum și invazia extraterestră din orionul îndepărtat. Dacă chiar dacă vine o mică glaciațiune, duminică mă găsiți în Expirat. Și sâmbăta cealaltă-n Cluj, la Flying Circus.

Pentru un heads-up și warm-up dați o privire și pe ce a înțeles Nilu Crocodilu din acest album fix 👉👉👉 aici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s