Sacoșa cu prospături #99 bis

Ha :D!  Asta e cu bis și e dublă

BIS_Tote_Bag_300x300

Second WavePeculiar  Alternativ și exploratoriu demersul băieților ăștia care ne-au cam lipsit. Un sound Radiohead-ish pe care-l puteți asculta pe 4 iunie în Control ;). Hai c-au repornit motoarele creației!

Bujor Stoicovici & Ramon GeorgescuE perfect așa  A doua, cred, piesă din cariera solo a lui Bujor după mult timp și multe trupe pe unde a trecut. Diferită ca stil de prima – Noaptea aceea cu Vlase –  acum explorând pe ritm pop împănat cu jazz, trompete și un bass memorabil (sau o fi contrabass ?). Îl are pe catchy-ncoa ;).

Dl GoeGolan   Încă un extras de pe albumul lor (de) poveste Tineri, Sâmbătă, Duminică. Găsești pe albumul lor de debut toate stilurile. De data asta avem un gypsy rock romantic cu potențial de dezmăț la final de concert așa că nu-i ratați live, mai ales că e plin de fete ei fiind niște simpatici :). Și, ca de obicei, clipul este cu poveste și neașteptat, da’ n-aț’ avut bani să printați dolarii pe ambele fețe 😛 ?!

Hot CasandraVitralii  O altă revenire cu al doilea lor single al lor în limba română. Sună un pic cam comercial sau poate îmi plăceau mie mai mult melodiile lor în engleză?

Valeria Stoica Be my friend     Single nou. Indie-folk. Bucurie ingenuă. Voce. Jessie Ware beware. Like :)! Ce mai pot zice!?

ValerinneSorrows   Extrasă de pe recent lansatul  album Desire, piesa Sorrows are un iz de incantație șamanică  instrumentată post-rock. Clip DYI făcut chiar de chitaristul trupei. De aprofundat.

Breathelast.The Bridge   Rechinii fac pace și coboară podul dintre lumea lor și ceilalți; fani, prieteni, alter ego, u name it. O fac cum știu ei mai bine, dur pe fierăstraie, vocea lui Mihai de te-ngheață, dar plini de candoare în mesaj, artistul care se salvează prin arta lui. Același contrast e și în clip, dacă n-ar fi fost tipa blondă/unicornul roz ar fi fost încă un clip cu bărboși fioroși și instrumentele lor, dar așa … se schimbă treaba, iar în suprapunerea contrastantă a imaginii ei cu vocea lui Mihai găsiți codul descifrării mesajului.

One thought on “Sacoșa cu prospături #99 bis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s