Sacoșa cu prospături #122

Esențe amestecate la sacoșă să dea gust bun la săptămână 😉

Screen Shot 2019-11-04 at 2.42.12 PM

Baby ElvisLast Thursday   Încă un single de pe EP-ul Read It In A Pamphlet pe care-l  lansează orădenii fix azi, 4 noiembrie. E o combinație de stiluri în muzica lor, garage, synth pop, surf rock și niște tobe date naibii. Pe 5 noiembrie au live în Expirat la prima ediție de Pepiniera împreună cu Astro Générale.

Valeria StoicaEmpty Air   Indie-folk cu dream pop și vocea Valeriei care inspiră inocență și visare. Dacă vezi clipul prinzi și mai bine ideea. Cam prea mult hipsterezis totuși ;P

Colonist pe LunăÎnserare    Hai că mai intră o trupă din Constanța la sacoșă. Ăsta e un oraș care ar trebui să dea mai mult scenei locale. Avem un revival pe punk sau garage, dar cam atât. Băieții de azi au sound de alternativul melodic, dar versurile spre folk. Pare că au ceva ani în spate, dar poate le mai trebuie ceva live-uri să audă lumea de ei. Că-i păcat.

folkfrateaici-acum   Dap. Good stuff! Mi-a plăcut de la primele acorduri. Are stofă de hit :). Liniște, zbucium pe final, dor, vecină. Bine, frații!

 

To the South, BluebirdCare  Esență! Piesă pe care să-ți plângi de tot depresia, să scapi de ea. De pe albumul Soft Tissues  care iese în 15 noiembrie și vă recomand – aproape că v-aș ruga – să luați albumul ăsta. Dacă e la fel de bun ca precedentul, Longings, atunci vă alegeți cu un diamant. O să-mi mulțumiți după ;).

 

ZMEI3Tu ești Eu/ You are Me    Post-doina. Cântec de revoltă împotriva a ceva, cuiva care poate fi părinte, zeu sau de ce nu, stat/guvern. Da’ nu-i o revoltă plină de ură, ci una de dor. O fierbere cu jazz, art rock și rough romanian soul cu un moment hipnotizant de vibrafon marca Oli Bott. Demență!

20 secole vulpeDe ce te muți    Na, că s-a lansat și versiunea a doua a piesei ăsteia. O fi fost strategie de marketing sau pur și simplu nu s-au înțeles care-i mai potrivit și uite așa piesa asta are două. Clipuri :). Decideți voi care-i mai potrivit și dați-le un semn pe pagina de fb. Pe celălalt îl găsiți în Sacoșa cu prospături #121.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s