Sacoșa cu prospături #139

Băi! S-au golit magazinele. Am găsit în schimb piesele astea bune să vă țină de-o carantină 😂

41a51d32714c9c6181eb28a13fe15c70

 

We Singing ColorsNomad    Rar, dar și când o fac 😉! Un cântec de luat lumea în cap exact ca-n clip. Un el și o ea, corporatiști, care evadează imaginar din închisoarea Pipera. Și totuși pana… Foarte catchy refrenul, ca de obicei la piesele lor, și mă aștept la o ascensiune rapidă spre topul radiourilor alternative. Rogu-vă, spuneți-mi pe ce acoperiă erați spre final? Întreb pentru un prieten 😄.

Eyedrops Curaj    După Ca Să Zburăm vine al doilea single de pe Albumul Fără Sfârșit din noua etapa Eyedrops, în noua formulă. Din radiografia personală suprapusă peste ochiul fin observator al poetului asupra mediului social înconjurator au ieșit versurile astea pe care trebuie să le iei bine la ascultat ca să te prinzi de ce poartă numele Curaj. Hai, ascultă-le, da’ ascultă-le de tot 😉! A fost fain la filmarea clipului. Recunoașteți personajele 😜?

Jurjak Inimă de piatră   Vine albumul trei!! Hoți de Vise – așa se va chema- se va lansa prin mai, dar până atunci am primit un heads up 🙂. Se iau versurile unei piese de acum 50 de ani (vezi Corina ChiriacInimă nu fi de piatră) și se toarnă în format dark blues. Cine zicea că o piesă trebuie să se oprească la o singură formă? Clip asortat, grey/noir, cu iconica deja pălărie pe care o puteți vedea live pe 29 februarie în Expirat.

 Olympus MonsDarkness Takes Over  Al doilea single ever al trupei ăsteia de doom metal cu un pic de influențe din anii de glorie al stilului și un strop de atmosferă goth. F**kin’ awesome  🤘🤘🤘! Vineri la Berăria H îi putem și vedea la Rock de dat cu capul #3

+SHE+MAMA    Rămânem în atmosfera dark, schimbăm stilul spre electro/synth pop-ul Corinei. Excelentă piesa! Excentricitea apariției din clip, dar și din live-uri plus pasiunea ei pentru modeling te-ar putea face să crezi că muzica e doar un moft pentru ea. Am fost tentat și eu de părerea asta, dar mi-am schimbat-o. Recomand și Fake Lips pentru un tablou mai complet 😉.

 

Omul cu Șobolani Singur împotriva nimănui    Alături de Oglinzi și Fabrica de Păpuși piesa asta e dintre cele mai reușite de pe cel mai recent album al alternativei de-o strigă lumea OCS! OCS! Nice clip, filmat parțial în timpul evenimentului Kaustik Nights de care v-am scris aici.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s