Dăm un shot? Coven Clash

Seară, aglomerație în clubul virtual din capul meu. Merg spre bar să iau ceva de băut. Pe drum dau de Casmi (Robert Casmirovici), bassul Coven Clash.Io: Ce faci, bro? Long time no see, no hear. Pe unde mai repetați?

RC: Avem și noi un locșor pe la Flaros, pe care îl mai împărțim cu Second Wave și cu ce a mai rămas din băieții de la Crowd Control. E un vibe bun, se împarte frumos și chiria.

Io: A trecut aproape un an, nu? De la lansarea din Silver a… stai așa să mă concentrez … 😊 … Bright Lights of the Day & the Dark Side Back of the Bus. Corect? Pregătiți ceva nou că e secetă la fani 😜 ?

RC: Bright Lights, da, primul EP. Ce mai lansare… să *** eu dacă nu a fost… memorabilă. Dar DA, pregătim de prin primăvară mai multe, mai exact un EP nou, poate niște live-uri și niște videoclipuri. Ne-am băgat și pe Spotify mai nou, fiindcă suntem foarte lacomi.

Io: Bun așa!! Pe când?

RC: Cu EP-ul nr. 2 în curând. Cu restul… pe rând.

Io: Și, cum o să sune? Dă ceva din casă. Fă un teaser 😜!

RC: Cred că va fi o tranziție bună dacă vei sta să compari cu Bright Lights, melodiile au o structură mai matură, dar familiară, iar întregul EP e cu mult mai coerent din punct de vedere muzical și se leagă frumos cu fundă roșie de la cap la coadă. EP-ul asta nou va avea 4 melodii si le vom lansa pe fiecare, sub forma de single. De menționat că fiecare single va fi acompaniat de un videoclip.


Artwork by Daniel BoiangiuIo: Am văzut că s-a anulat gigul din Have a Cigar. Speranțe de altceva toamna asta?

RC: Da, facem. Așteptăm niște confirmări. Spații alternative. Atâta zic.

Io: Cool. Să-mi dai și mie un semn, un link, ceva, să ascult ce scoateți. Bei un shot? Cine mai e pe aici în seara asta?

RC: Păi vineri pe 23 octombrie de la 9 AM suntem la matinal la TANANANA să cântăm frumos și lansăm și primul single, Sidelines, cu tot cu clip în online, evident. Tune in! Aaa, pe aici l-am văzut pe Alex de la Baby Elvis. Are acum proiect nou Cat Mercury și zicea ceva parcă de material nou.

Io:Ok. Spor! Vineri sunt cu urechea pe voi 🤘!

2 thoughts on “Dăm un shot? Coven Clash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s