ATTN/ Anger Dose – AIMLESS GENERATION

A venit vremea să vă propun și ceva metal la ATTN. În caz că nu v-a ajuns la urechi trupa ANGER DOSE din București ei și-a lansat de curând albumul de debut denumit AIMLESS GENERATION.

E o trupă nou apărută în 2019 care zice “born to play loud, fast, angry music against the world”. O declarție sinceră, directă. Nu că ar avea ceva cu lumea, dar la cum se-ntâmplă lucrurile în prezent avem nevoie de ceva să ne exorcizeze furia din noi. Și eu și ei se pare că suntem de părere că mai bine dai afară decât să faci implozie. Așa că ne servesc nescesara Anger Dose. Foarte metal/punk denumirea trupei. La fel cum foarte reușit și din filmul ăsta este și logo-ul lor.I-am descoperit cu Cop Hunt, care are și clip și cumva mi s-au legat niște lucruri în cap cu continuare până-n ziua alegerilor parlamentare din 2020 ( scriu asta ca să-mi aduc aminte peste timp 😜 ). Știu că e greu să le descifrezi versuirle, dar pe alocuri se poate, mai ales la cele două piese în limba română. Le găsiți oricum pe bandcamp.

9 piese. 30 de minute. AIMLESS GENERATION, o declarație, un strigăt furios de la o generație căreia i se tot ascunde menirea, totul schimbându-se mult prea rapid și aparent într-o direcție greșită.

General Consensus. Deschiderea albumului. Intră tare. Mai spre black metal.

Criminal Compliance. Sludge cu pasaje de solo chitară, simple, dar bine inserate

Dividers. Apare și punkul anarhist de-i mai zice și crust, dar tot grefat pe sonorități metal

Cop Hunt. Cea mai punk piesă a albumului. Un Ramones metalcorizat

Visul muncitorulu. Prima în română. Check lyrics.

Death in carbon. E și prima cu videoclip produs de ei. Alternanțe sludge/crust pe versiunea lor de protest la cum ne ucidem planeta.

Nu mai tăia… piesa surpiză

Anger Thrives on anger punk

End of Politics. Cea mai lungă piesă cu un pasaj instrumental la începu, dramatic apoi cu accente de black/doom. Poate ar merge clip și la asta. Plus că-mi place titlul 🤘.

Deci, care ai furie pe tine și crezi că niște sonorități dure te pot elibera dă o ascultare aici ca să fii pregătit cînd s-o da drumul la concerte.


One thought on “ATTN/ Anger Dose – AIMLESS GENERATION

  1. Pingback: Hai sictir?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s