Dăm un shot? We Singing Colors

La masă mai retrasă/ Stă o fată frumoasă/ Nici nu bea , nici nu mănâncă/ Numai la Andrei se uită… cu versurile astea m-am băgat în seamă în clubul meu imaginar cu Roxana și Andrei de la We Singing Colors.Roxana: ahahahahaha, minunat. Simt că faci o piesă în curând. 

Io: Ce face culorile cântătoare? Nu v-am văzut de pe lac!!

Roxana: Ah, înseamnă că ai ratat live-ul special de Crăciun, făcut direct din casă. 

Și programul de Revelion cu noi de pe TVR 3. Hahaha. Nu, că nu e glumă. S-a difuzat concertul de la Arenele Romane, din cadrul Retro Rock, unde, împreună cu Victor Popescu (Brazda lui Novac) am cântat piesa celor de la Rodion G.AStele și lumini 

Am făcut și o plimbare cu barca, live, filmat de Eliza Zdru împreună cu Andrei Dudea pentru Vagabond Sessions.

Andrei: Momentan, vorba ursului, hibernăm. Dar cu o ureche aplecată și la cel de-al treilea album, pe care am vrea să-l lansăm anul ăsta. Am mai făcut câteva compoziții mai domoale, o idee de piesă în limba română, multe idei de clip, dar greu de realizat încă, totuși am reușit să facem clip piesei All the people.

Io: Cum stați cu activitatea? Ceva mișcare?

We Singing Colors:  So & so. În primul rând cu pozitivul – lansăm clip!!!!! Joia asta, de la 16:30, pe youtube. AICI. E filmat de Rareș Dima, regizat de Eugen Dediu, în timpul pandemiei. O echipă mică și tânără cu care ne-am înțeles excelent prin locații și cred că cei doi au făcut o super treabă. Eugen e printre altele și regizorul scurtmetrajului New World Symphony, pe care-l puteți vedea aici. Mai multe filmări făcute de Rareș, direct pe canalul lui de vimeo. Clipul e montat de Sabin Filip.

Apoi, ne-am dat seama că am fost într-un mic/mare rollercoaster în ultimii ani, în sensul că, uneori, parcă nu-ți mai vezi capu’ de treghi, așa că poate e momentul să o lăsăm un pic mai jos, să mai respirăm și noi și lumea. 

Toate micile organizări, programări, setări, tag-uiri, postări, story-ficari, live-uri îți pot face un program destul de plin pentru o trupă. Așa că poate merge pus focusul pe muzică. 

Dacă aia e ok, restul vine de la sine. Are legătură și cu faptul că din octombrie am început o colaborare cu Bogdan Munteanu (peste tot 😉 ) pe partea de booking & PR. 

Io: All the people in the world take good care, poate fi folosit în campaniile de conștientizare covid. Reamintiți-mi, despre ce e vorba în piesa asta?

Andrei: Clar nu e despre Fauci! E mai degrabă o mantră a iertării cu riscul de a părea pretențios și chiar e. Când ai un moment revelator / budist și-ți dai seama că în interiorul tău ai vrea să le fie bine tuturor, oameni, animale, plante, până chiar și la dușmani. E și ca o declarație de rupere de societate, un fel de Into the wild, dar din Carpați. 

Cam despre asta e textul. De restul trebuie să-i întrebi pe cei care au inventat Do și La minor, unul după altul. 

Io: Asta e de pe Lone Learner, nu? Se mai adună material de unul album/EP nou 😉?

We Singing Colors: Cum ar zice Moromete, păi se cam adună, de ce să nu se adune… Unele albume le compui într-o zi, altele în ani. 

Avem deja un single nou, la a cărui lansare lucrăm, multe idei de piese și sperăm să iasă și plasticul curând. Mai cumpără cineva plastic? Că noi le tot scoatem… 

Da, All the people e de pe Lone Learner, al doilea album, care se găseste si aici.Io: Sunt curios dacă aveți vreun plan, vreo cântare deja programată, vreo invitație de festival. Întreb ca să simt dacă vine schimbarea sau nu anul ăsta. Voi cum o simțiți?

Roxana: E mai mult o speranță că va veni o schimbare în mai bine față de 2020, decât o simțire. Încercăm să o ținem pe asta vie 😜. Personal, încerc să nu mai gândesc mai departe de câteva săptămâni, o lună și să le iau pe toate cum vin, rând pe rând. 

Andrei: Eu simt că vine schimbarea, dar încă nu avem nimic confirmat în aer liber sau la vreun festival. Momentan totul e la nivel de plan și trimis mailuri. Probabil și când se va reîncepe activitatea va trebui să avem mereu un telefon cu net cu noi, de pe care să intrăm online, în caz că se anunță ceva dramatic de pe o zi pe alta. Io: Ați mai văzut pe cineva cunoscut prin club?

Roxana: Cu Airlines ne-am văzut fugitiv zilele trecute la sala de repetiții, ei plecau-noi veneam. Am schimbat câteva cuvinte, rapid și de la distanță. 

Au lansat o piesă cu tot cu clip la finalul anului și pregătesc lucruri noi din cum se simte atmosfera 😉.  

Andrei: Cu cei de la Coven Clash ne-am mai ciocnit, chiar mi-a arătat Mircea niște piese la care lucrează, sunau bine și urmează să le lanseze curând.

Io: Vă pup și stau cu ochii pe youtube-ul vostru joi, 14 ianuarie, de la 16:30 😊!!!

We Singing Colors: Îți mulțumim și sperăm să meargă internetul! 

One thought on “Dăm un shot? We Singing Colors

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s