Sacoșa cu prospături #194

Plin la hală la underground luna asta. Azi m-am oprit la raionul cu marfă intrigantă 😉.W3 4R3 NUM85R5Gathering Storm Blanao coreală de la Brașov aka W3 4R3 Num83R5. Parcă se pregătesc de o vară de concerte, parcă ne pregătim de un wall 😉. Warning! Nu sta cu piciorul pe accelerație pe piesa asta. And check out the lyrics!!🤘Le BroufRiga Krypto Tocmai ce vă dădusem ghes la ATTN să ascultați nou lansatul album al duoului orădean Le BroufCounter Measures– și uite că vine și clip la Riga Krypto. Post punk electronicizat cu un videoclip masterpiece. Demență all the way! Atât de bun de yt i-a dat reject. Stay tuned for more 😉!+SHE+ – Social Media, With Love Îmbrățișați-vă ipocrizia materializată în zilele noastre prin dihotomiile dintre viețile noastre reale și virtuale exprimate prin platformele social-media. Cam asta cred eu că ne zice Corina în disco-punkul ăsta in our face. Layer de techno cu fluier tânguitor, apoi stratul vocal, al ei, cu citate ca din postările noastre de zi cu zi, plus inserturi comercial mobilizatoare. Videoclipul e greu de privit. E într-un delirant contrast cu versurile de te apucă greața de postat sau scrollat. Bun la tratament de #dezintoxicare ♥️♥️♥️. Încă un mesaj, probabil ieșit din experiențele proprii, pe care SHE ni-l trimite. Numai să avem ochi și urechi pentru el…


Metalbiscuit Insomnia Mai rar găsești așa bine combinată muzica electronică și metalul dur djent/black/core. Și e doar un one man project din Sibiu. O noapte albă cuprinsă de gânduri negre, sunete melodioase amestecate cu o voce joasă de te umple de toate gândurile. Kewl!🤘BPC Piatra Ieșenii de la BPC (Bem Pe Caiet sau Bem Pentru Cultură 😜) au avut un reviriment tocmai în anul pandemic 2020 și treaba continuă văd. Acum Piatra lovește cu videoclip. Începe duios și ska, termină nervos și punk. Să tot bem pe caiet, zic!


DENIS / Merge în armatăDaniel Boiangiu își lansează albumul-casetă “MY 1ST TAPE I’M DENIS” prin Supersomnic Records și ăsta bonus track-ul. Fiecare generație a avut câteva piese celebre de armată. Se putea ca asta tânără să nu aibă 🤣! Doar că nu-i manea, nu-i folk, nu-i nici rock. E un cyber punk așa, ca de o armată comando, pe steroizi. Talent cu caru aici, la Daniel/DENIS. Inclusiv la versurile smart. Oare ce pățănii muzicale o să ne mai facă Denis? Denis la bairam, Denis și gagica, Denis la office?


Cosmos în BuzunarDream catcher feat Mic-ul Psih Wow ♥️♥️♥️! Un proiect nou apare din Moldova. Și cum sună!! Da, e bine ales numele proiectului, un cosmos de senzații și experiențe livrate-n câteva minute. Pe un pat de electronică se așează un layer vocal dublu, cel predominant în engleză care ghidează călătoria și cel șoptit în română, precum gândurile care se tot țin de tine. Totul îmbăiat cu un psihedelic instrument de suflat. Remarcabil de impecabil!


Silver PulaDepresia egipteană Nu-ș’ cum a ajuns la mine, da’ a nimerit bine. Not bad. Interesant riful. Cam lungă totuși piesa pentru versuri nonsense/ dadaiste/ tocăniță de sex și istorie, dar sigur ar prinde la 16-26. Vocea am crezut că-i la panaramă, dar cred că asta era ideea. Mai merge lucrat și pe acolo, dar nah, cu multă bere la pet e mai greu 😉. Atenție conținut audio explicit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s