Dăm un shot? CRIZE X Paul

Știam că-s acolo, prin clubul meu imaginar, și mai știam că pun la cale ceva. De Shole de la CRIZE și Paul de la EYEDROPS zic. Îi dibuiesc într-un colț de terasă și mă auto-invit la masa lor.Io: Ce vreme frumoasă, ce pandemie grețoasă! Dor de voi! Ce mai faceți?

P: Ne bucurăm de liniște, lucrăm la piese, la clipuri, plimbăm câinii și frecăm menta.

S: N-am mai făcut atâta muzică de foarte mult timp, asta e partea bună. Dar da, mi s-a luat de perioada asta din tot sufletu’. Și mi-e super dor de cântat cu oameni și de simțit bine cu ei.

Io: Da’ voi sunteți prieteni? Cum v-ați cunoscut?

P: Prin 2009, Shole își căuta chirie, eu chiriaș, și s-a legat. Apoi eu a trebuit să mă mut de unde stăteam, așa că m-am mutat cu el, în apartamentul pe care i-l dădeam în chirie 😄. Bine, ne știam noi de fapt de mult mai mult timp… Shole?

S: Ne știm de la începutul anilor 2000, când, la un moment dat, Paul a format trupa Du-te Vino cu tobarul și basistul CRIZE iar eu m-am enervat. 🤣. Și n-am fost deloc amici în primă fază, însă totul s-a schimbat radical în 2009 când ne-am întâlnit din nou. Eram amândoi alți oameni deja și am rămas prieteni foarte buni până azi.

Io: Ei dar cum A FOST să faceți o piesă împreună!? Așa antagonici cum păreți pe scenă.

P: Păi după cum a povestit Shole mai sus, povestea noastră așa a și pornit, antagonic. Cât despre piesa asta… s-a întâmplat, pur și simplu. A ajutat un pic și virusul. Cum noi locuim din nou împreună acum, atunci când a fost de intrat în carantină, am intrat toți.

S: A fost tare și că am scris versurile fără să stim fiecare ce scrie celălalt și s-au potrivit perfect. La ARTholic studio s-a lucrat excelent cu Fane, chitaristul nostru și cu Dhope. A curs cumva firesc Și frumos toată povestea. În ciuda diferențelor de stil și abordare a muzicii rock dintre noi și Paul, mi se pare că ne-am potrivit foarte pe gustul meu.

Io: Alright! Despre ce-i piesa?

S: Despre confuzia care rezultă din uitarea trăsăturilor care ne definesc de fapt. Prea complicat 😜 ? E despre uitare, despre aducere aminte, despre momentul în care se află oamenii, despre redescoperirea unor valori esențiale și despre folosirea lor.Io: Vine și cu clip?

P: Vine, vine imediat. Adică joi, 18 martie. Clipul e filmat chiar de Dhope, membru CRIZE și el. Ne-am distrat un pic la filmare, care a fost de departe cea mai organică și intuitivă din câte am avut vreodată. Noi abia așteptăm să-l arătăm, și numărăm orele.

Io: Când, când, când e lansarea? Și unde?

Pai lansarea este online, pe canalul nostru de youtube, altfel nu există. Teoretic, am avea primul concert într-un club din București, în aer liber, la începutul verii, dar să vedem cum decurge covidia.

Io: Mamă ce curios sunt! Pe 18 martie sunt cu ochii și urechile pe voi. Și cu inima tot acolo 😍!

S&P: Apreciem sincer interesul tău și faptul că ne ajuți mereu când lansăm ceva. Sperăm să-ți placă piesa. Love ♥️!

One thought on “Dăm un shot? CRIZE X Paul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s