Aiurea’n Parc

by Adriana Dumitrof

Prietenii noștri de la Unveiled s-au gândit să nu lase vremea bună să treacă fără să ne mai ajute să ne bucurăm de niște muzică live, în Brașov, mai ales după lunga perioadă de lockdown în care toate evenimentele au fost online (și bine că au mai fost! ♥️), dar s-a născut un dor nebun de revedere, așa că au mai pregătit 5 zile de concerte cu 5 trupe/artiști locali care abia așteaptă să se reîntâlnească cu noi. 

Toată magia se va întâmpla (la) Aiurea’n parc, începând de vineri, 2 octombrie, de la ora 19:00, cu Watzzy, pe care deja îl știți, că e o pereche de ochi critici prezentă aici pe pagină.Sâmbătă, 3 octombrie, Midnight Buzz, care vor aborda de la funk și fusion, la jazz sau groove.Iar ultimul eveniment din prima săptămână, se va întâmpla duminică, 4 octombrie, alături de nimeni altul decât Alexu and The Voices Inside, despre care am mai scris aici.Săptămâna următoare, Joi, 8 octombrie, ne întâlnim cu Mihai Nedea, care ne încântă cu o fuziune de genuri, de la blues la rock.


White Pedestrians, un proiect început în zona de Indie Rock, dar care ulterior a luat calea rock-ului , vineri, 9 octombrie, ora 19:00.


Deci, dacă sunteți din Brașov, din apropiere, sau faceți o vizită peste weekend, nu mai e nevoie să faceți alte planuri 😉. Stați totuși cu ochii pe datele evenimentelor că pot fi schimbate din cauza vremii.

One thought on “Aiurea’n Parc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s