ATTN/ Heartbreak Cinema – No More Fate And Destiny

… but faith in what’s about to come.Am simțit să dau o replică titlului EP-ului de debut Heartbreak Cinema. E dată din perspectiva descoperirilor și revelațiilor pe care mi le oferă foarte tânărul val din undergroundul nostru. V-am tot dat, și o să continui asta, exemple de artiști și trupe under-20 de pe la noi care acoperă cu muzică de calitate gurile care se tot plâng că nu vine nimic din urmă, că ăștia tineri n-au nimic în cap. Io zic fix pe dos.

Cum a apărut catalogul de înscriși la Deermusic#3 i-am m-am pus pe ascultat. La unii m-am oprit din prima și i-am luat la aprofundat. Așa s-a întâmplat și cu Radu, producătorul de muzică electronică de sub denumirea Heartbreak Cinema. La final de noiembrie ne-a dat și albumul de debut- No More Fate And Destiny-, iar apoi a prins și unul din cele trei locuri finaliste la Deermusic#3.

4 piese, 17 minute, eterogen. E urcat pe toate platformele. Pe un layer electronică pendulând între sonorități contemporane și good old synths producătorul însăilează, se joacă și cu alte stiluri. South Avenue electro-dance cu iz de deep house și layer vocal feminin misterios și versuri care dau niște chei despre povestea pe care vrea s-o transmită artistul. Escape Plan ar putea fi OST la anul 2020, pe ea sonoritățile sunt mai dure, mai dinspre trap. Masquerade o cotește ușor spre hip-hop cu o colaborare cu artistul amercian Forsyth. Inner Prison vine, probabil, cu vocea lui și cu influențele, iar probabil, ale muzicii pe care o ascultau părinții prin casă ( vă prindeți singuri ce ascultau 😉 ).

Big like pentru partea de visual pe care a ținut s-o alăture celor 4 piese semn că actul creației vine la el la pachet audio/video/feelings.

Combinând titlul EP-ului, coverul său și denumirea proiectului pare că desprinderea clamată este de fapt începerea unui nou drum. Sper cât mai muzical 😉. God speed, Heartbreak Cinema!

One thought on “ATTN/ Heartbreak Cinema – No More Fate And Destiny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s