Dăm un shot? Black Water

Crowd surfing prin mulțimea din clubul meu imaginar. Fețe cunoscute sau nu prea, public eterogen și 5 tipi mai dark la o masă, aplecați peste ecranul unui telefon. Mă apropii să trag cu ochiul. Păi cum credeți că aflu atâtea chestii 😉.

Io (recunoscând piesa le zic cu aer de superioritate): Black Water din Brașov. I-am văzut de curând.

Ei: Da, noi suntem 😜.Io(goofy face): Ooops! Când v-am văzut erați cocoțați pe acoperișurile Expiratului la Ruta A5 by Swanboy. Și la ce vă uitați? Vreo veste dinspre voi 😉?

BW: Salutare, într-adevar eram la Expirat, un concert mai “altfel” am putea spune, având în vedere atât situația în sine cât și poziționarea noastră pe scenă. A fost frumos, din păcate singurul nostru concert pe anul trecut. Ca și noutăți, pregătim o surpriză la finalul acestei săptămâni.

Io: Aha! Deci mai vine un single de pe următorul album?

BW: Da, vom lansa un nou single, piesa se numește Together As One. Este o piesă care ne bucură, în care vorbim cumva despre noi, fiind una din primele noastre compoziții de după EP-ul Heartbeats.

Io: Când e lansarea și unde-l vedem?

BW: Piesa va fi lansată vineri, 29 Ianuarie, și va fi disponibilă pe toate platformele de streaming online. Totodată va beneficia și de un videoclip, la realizarea căruia am colaborat din nou cu buna noastra prietenă, Gina Săndulescu.


Io: Și de noul album ce puteți “răsufla?

BW: Albumul este gata, vom hotărî împreuna cu cei de la Swanboy un moment prielnic pentru lansare. L-am înregistrat în Brașov, de mix/master s-a ocupat Andrei Iștoc iar conceptul grafic a fost realizat de Alexandru Das (Valerinne). Albumul se va numi Oceans of Scars și va conține zece piese. 

Io: Vă deranjează când lumea vă compară cu Depeche Mode sau Tears For Fears? Voi cum v-ați descrie stilul?

BW: Din contra, comparația este una onorantă. Ascultăm multă muzică din zona new wave, synth-pop, post-punk, și probabil suntem influențați de energia asta în momentul în care compunem. Peste aceste influențe mai inserăm pasaje de chitară din zona shoegaze, post-rock și avem rezultatul final. Nu știm dacă are vreun nume acest stil, îi poți spune post-wave 😄.

Io: Cum simțiți că va fi anul ăsta? Aveți ceva prospecte, poate concerte deja antamate?

BW: Vom începe să lucrăm la următorul material, avem ceva idei strânse de-a lungul anului trecut. Sperăm să trecem sănătoși peste situația de față și să reușim să lansăm albumul cu niște concerte de lansare. Ideal ar fi în toamnă.

Io: Bun. Deci vineri ochiu’ la voi! God speed!

BW: Exact. Mulțumim de interes. Numai gânduri bune de la noi!

One thought on “Dăm un shot? Black Water

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s